Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, mesaj pentru Dică: "Dacă îţi asumi o situaţie în care tu, ca antrenor, nu decizi nici măcar în situaţiile tehnice, atunci nu am de ce să compătimesc"

Edi Iordănescu, mesaj pentru Dică: "Dacă îţi asumi o situaţie în care tu, ca antrenor, nu decizi nici măcar în situaţiile tehnice, atunci nu am de ce să compătimesc"

FCSB

Comentarii

Pentru prima dată în ultima vreme, Edward Iordănescu, vorbeşte despre şansele să ajungă antrenor principal la FCSB. Privit ca un salvator, fostul tehnician al CFR-ului, are un mesaj clar pentru Nicolae Dică, cel care este controlat de Becali, aşa cum a lăsat să se înţeleagă după ultimele declaraţii de după meciul cu CSU Craiova.

"Faptul că FCSB este condusă exclusiv după viziunea patronului ei, iar acesta este implicat în toate deciziile, inclusiv cele tehnice, nu încalcă concret vreo lege. Nu judec alţi antrenori, nu judec deciziile lor, dar dacă îţi asumi o situaţie în care tu, ca antrenor, nu decizi nici măcar în situaţiile tehnice, atunci nu am de ce să compătimesc un astfel de antrenor. Îşi asumă! 
 
E problema lui. Dică a venit de la Liga a III-a direct la cupele europene. Şi-a asumat, bănuiesc, anumite lucruri. Nu trebuie judecat, dar nici compătimit. E cariera lui, îşi face alegerile pe care le consideră potrivite. Rămân totuşi la părerea că poate avea o carieră foarte frumoasă. E un antrenor tânăr şi inteligent. 
 
În meseria unui antrenor cântăreşte foarte tare şi partea umană, de caracter, de temperament şi de personalitate. Totul contribuie inclusiv la starea de spirit şi atmosfera de muncă ce se creează în jurul echipei. Nu e suficient să faci nişte antrenamente bune. E o meserie extrem de complexă, nu intru în mai multe detalii", a spus Iordănescu jr. pentru GSP.

Afla mai multe despre: edward iordanescunicolae dicafcsbgigi becaliantrenorscandal 

viewscnt
Articole similare