Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu s-a uitat cu "invidie" la Sheriff - Şahtior 2-0: "Cu tot respectul, am simţit frustrare!"

Edi Iordănescu s-a uitat cu "invidie" la Sheriff - Şahtior 2-0: "Cu tot respectul, am simţit frustrare!"

FCSB

Comentarii

Sheriff Tiraspol, echipă din Moldova calificată în premieră în grupele Ligii Campionilor, a învins-o pe Şahtior Doneţk (2-0) la primul meci la "masa bogaţilor", iar Edi Iordănescu a dezvăluit că s-a uitat cu frustrare la rezultatul obţinut de trupa din ţara vecină. Antrenorul FCSB a spus că modelul moldovean poate fi preluat şi în România, dar e un proces care necesită timp.

Edi Iordănescu s-a uitat cu "invidie" la Sheriff - Şahtior 2-0: "Cu tot respectul, am simţit frustrare!"

Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, s-a calificat în premieră în grupele Ligii Campionilor şi, mai mult, a reuşit să obţină o victorie la chiar prima partidă la "masa bogaţilor". A învins pe Şahtior, o obişnuită a competiţiei, cu 2-0. Edi Iordănescu, antrenorul FCSB, s-a uitat la meci şi a simţit frustrare văzând rezultatul pe care l-a obţinut Sheriff cu un proiect căruia i-a acorda timpul necesar pentru a-şi atinge potenţialul.

Iordănescu Jr. a spus că e inevitabilă comparaţia dintre fotbalul românesc şi cel moldovenesc şi că nu ar trebui să ne fie ruşine să urmăm exemplul vecinilor.

"Cu tot respectul pentru Sheriff, am simţit o frustrate, că au intrat în grupe şi că ei continuă să producă rezultate. Automat, compari fotbalul din Moldova cu fotbalul nostru. Chiar dacă nu e ok să fac paralela asta, mi-aş dori mult pentru fotbalul românesc... Dacă acolo au demonstrat, cu o reţetă corentă, cu echilibru, cu decizii corecte, cu un plan bine structurat, există un buget bun, cu o infrastructură bună... Se poate. E o investiţie importantă pentru fotbalul de acolo. Dacă acolo se poate, putem şi noi aici. Trebuie să fim coerenţi, consecvenţi, să muncim. Un moment zero ar fi să strângem toţi rândurile pentru asta, un exemplu de urmat, să nu ne fie ruşine să-l urmăm. Să ajungem şi noi să ne cânte acea melodie fantastică", a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Sheriff - Şahtior 2-0, în grupele Ligii Campionilor

Debutantă în Liga Campionilor, echipa Sheriff Tiraspol a învins formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, scor 2-0, în prima etapă a grupelor Ligiii Campionilor. Golurile au fiost marcate de Traore '16 şi Yansane '62. În drumul spre grupele UCL, Sheriff a eliminat pe Dinamo Zagreb şi Ferencvaros, echipe care au jucat în trecut în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume.

În primul 11 al lui Sheriff, la meciul cu Şahtior, nu s-a regăsit niciun jucător din Moldova.

Afla mai multe despre: sheriff tiraspolliga campioniloredi iordanescufcsb 

viewscnt
Articole similare