Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu şi Marius Şumudică, faţă în faţă după ce s-au atacat la TV: ”Nu am apucat să vorbesc cu el, a fugit” :)

Edi Iordănescu şi Marius Şumudică, faţă în faţă după ce s-au atacat la TV: ”Nu am apucat să vorbesc cu el, a fugit” :)

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu şi Marius Şumudică s-au văzut pentru prima oară după schimbul de replici pe care l-au avut pe finalul săptămânii trecute. Iordănescu jr. spune însă că fostul antrenor al lui Al Shabab a fugit în momentul în care l-au văzut.

Săptămâna trecută, Marius Şumudică l-a numit pe Edi Iordănescu ”EDItorialist” şi i-a ironizat filosofia. În replică, antrenorul lui Gaz Metan a spus că Şumudică apare mult prea des la telefon şi că a făcut acele declaraţii după ce a coborât din avion, de la 10.000 de metri, unde atmosfera este rarefiată.

Cei doi s-au văzut pentru prima oară la meciul FC Voluntari - Hermannstadt (2-1), dar Edi Iordănescu spune că n-a apucat să interacţioneze prea mult cu Şumudică:

”(Cum a fost întâlnirea cu Şumudică?) Nu am apucat, a fugit! Nu, suntem amici şi avem o legătură bună şi chiar a doua zi după ce am apărut atunci la TV, am vorbit la telefon, gluma e glumă, rămâne totul la nivel de amiciţie şi de glumă, care nu a depăşit o anumită graniţă şi trebuie să o trataţi ca atare”, a declarat amuzat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: marius sumudicaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare