Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu taie-n carne vie la Gaz Metan. Un portar de naţională vine să-l înlocuiască pe Răzvan Pleşca

Edi Iordănescu taie-n carne vie la Gaz Metan. Un portar de naţională vine să-l înlocuiască pe Răzvan Pleşca

Fotbal

Comentarii

Chiar dacă Gaz Metan Mediaş s-a impus în ultima etapă din Liga 1, la Iaşi, cu scorul de 2-1, pentru unul dintre jucători nu au fost motive de sărbătoare. Portarul Răzvan Pleşca (37 de ani) a gafat în duelul cu Poli Iaşi, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de antrenorul său, Edi Iordănescu.

Potrivit presei din Bulgaria, Edi l-a cerut la echipă pe portarul lituanian Vytautas Cerniauskas (30 de ani) de la CSKA Sofia. Fostul portar de la Vaslui şi Dinamo şi-a pierdut locul de titular la fosta campioană a Bulgariei, iar de acest lucru doreşte să profite Edi Iordănescu.

Mutarea se poate realiza în această iarnă, însă medieşenii vor încerca să obţină transferul fără a achita vreo sumă de bani, lucru care nu este pe placul bulgarilor. Mai ales că înţelegerea dintre lituanian şi club expiră în vara anului 2021. Cea mai la îndemână soluţie pare să fie împrumutul jucătorului născut în fosta URSS, la Panevezys.

  • Vytautas Cerniauskas are patru meciuri în tricoul echipei naţionale de seniori a Lituaniei şi este cotat la 800.000 de euro, conform Transfermarkt.

Cerniauskas a evoluat la FC Vaslui între anii 2010 şi 2014, apoi a ales să plece la Korona Kielce, în Polinia. După doar un singur an, s-a întors în România la Dinamo, unde a evoluat în sezonul 2015/2016. Din vara lui 2017 este jucătorul celor de la CSKA Sofia.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare