Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu: "Vine acest penalty la care nici gazdele nu au avut reacţie. Nimeni nu a solicitat nimic, nu ştiu de unde până unde această decizie."

Edi Iordănescu: "Vine acest penalty la care nici gazdele nu au avut reacţie. Nimeni nu a solicitat nimic, nu ştiu de unde până unde această decizie."

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de Young Boys Berna, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei A a Ligii Europa. Acest rezultat, influenţat de un penalti uşor acordat de arbitrul francez Benoît Bastien, a dus la eliminarea clujenilor din Liga Europa. CFR a terminat cu doi jucători eliminaţi, portarul Cristian Bălgrădean şi mijlocaşul Damjan Djokovici, acesta din urmă insultându-l pe arbitru.

În minutul 90, Bălgrădean a boxat un balon în careul mic, din faţa unui adversar care a căzut ca secerat. Arbitrul francez a considerat că portarul român, care l-a atins uşor pe adversar dar numai după ce a boxat mingea, l-a lovit în faţă pe jucătorul gazdelor şi a dictat penalty, eliminându-l apoi pe Bălgrădean pentru proteste.

Edi Iordănescu, antrenor CFR: "Simt că ni s-a făcut o mare nedreptate pentru că din punctul meu de vedere echipa a dat dovadă de foarte mult caracter, de personalitate, de atitudine, echipa a gestionat foarte bine momentele de joc. Am întâlnit un adversar extrem de valoros, campioana Elveţiei, şi o echipă cu experienţă în Europa şi exact ce am gândit în partea a doua a jocului, să ne asumăm riscuri şi să încercăm să forţăm calificarea. Cred că decizia este total greşită, delegarea este una total neinspirată, ţinând cont că am avut brigadă din Franţa la jocul trecut cu ŢSKA, acum la fel brigadă din Franţa şi vine acest penalty la care nici gazdele nu au avut reacţie. Nimeni nu a solicitat nimic, nu ştiu de unde până unde această decizie.

De acum înainte cea mai mare provocare va fi să reuşim să ne recuperăm şi să gestionăm perioada extrem de grea care urmează în competiţia internă. Nu m-au ajutat nici soluţiile care le aveam pe margine şi de ce spun asta fiindcă aş fi dorit să mai bag un fundaş central să încercăm să ne apărăm în 5 pe linia de fund. Din păcate Ciobi a avut ceva probleme medicale şi l-am avut doar la număr pe margine. Mi-aş mai fi dorit să pot să mai bag un închizător dar nu am mai avut un număr 6 pe care să îl băgăm. La un moment dat simţeam că este calificarea noastră şi totul era foarte încrezător şi de pe un minut pe altul ne-a dispărut, s-a evaporat această calificare din păcate cu o mare nedreptate."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: cfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare