Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Edi nu l-a vrut pe Budescu!". Răspunsul lui Iordănescu Jr. a venit la plecare de la FCSB: "Întrebaţi-l!"

"Edi nu l-a vrut pe Budescu!". Răspunsul lui Iordănescu Jr. a venit la plecare de la FCSB: "Întrebaţi-l!"

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani) a răspuns acuzaţiei lansată de Gigi Becali, care a spus că antrenorul nu l-a vrut pe Constantin Budescu la FCSB. Antrenrorul l-a contrazis şi a susţinut că martor este jucătorul. "Budi" a jucat puţine minute în mandatul lui Iorănescu Jr. la FCSB, dar doar pentru că era în urmă cu pregătirea fizică.

"Edi nu l-a vrut pe Budescu!". Răspunsul lui Iordănescu Jr.

După ce l-a scos din sărite în meciul cu FC Voluntari şi l-a criticat, Gigi Becali a mai spus despre Budescu că nu a fost dorit de Edi Iordănescu la FCSB. Omul de afaceri a declarat, antrenorul a venit cu răspunsul la plecarea de la echipă. Edi Iordănescu a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu "Budi".

"Întrebaţi-l pe Budescu pe cine a sunat prima oară, ce am făcut eu după ce m-a sunat şi dacă nu la jumătate de oră l-a sunat patronul să-i propună să vină. Cred că patronul trebuia să fie mai clar în ce a spus.

E adevărat, am spus că dacă reuşim să-l aducem, să ne înţelegem cu el, va trebui să luăm în calcul foarte serios să schimbăm sistemul de joc, pentru că este greu pentru Budescu să joace în sistemul ăsta. Însemna să aibă anumite responsabilităţi care n-au legătură cu profilul lui. Dar nu mai vreau să vorbesc despre ce a vorbit patronul", a declarat Edi Iordănescu.

Becali, gata să renunţe la Budescu: "Îi dau banii băiatului şi cu asta basta, la revedere!"

Constantin Budescu l-a supărat pe Gigi Becali după evoluţia din meciul cu FC Voluntari, echipă care a reuşit să scoată un egal cu roş-albaştri, 0-0 în Ilfov. Becali s-a supărat pe Budescu, despre care consideră că a jucat "la mişto" pentru că a lovit mingea de multe ori cu exteriorul.

Ca atare, Becali e gata să renunţe la serviciile mijlocaşului, pe care-l consideră "prietenul meu". Omul de afaceri e gata să-i achite contractul lui "Budi" şi să-l lase să plece: "Budescu e prietenul meu. Deci aşa încep... Este prietenul meu. Asta nu înseamnă că vii la FCSB... atunci să facem concurs de exterioare şi să fie el primul. Nu merge aşa. Dacă se apucă să joace serios, bine. Dacă nu, la revedere. Bă, nu-i problemă Budescu. Budescu mai are 4 luni de contract, îi dau băiatului banii, mă ţin de cuvânt şi cu asta basta", a spus Gigi Becali.

Constantin Budescu a jucat 327 de minute în şapte meciuri din toate competiţiile la FCSB, timp în care marcat o dată.

Afla mai multe despre: edi iordnescubudescubecali 

viewscnt
Articole similare