Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduard Novak a comentat evoluţia lui lui David Popovici de la Jocurile Olimpice! "Este extraordinar, este un exemplu pentru generaţia viitoare!"

Eduard Novak a comentat evoluţia lui lui David Popovici de la Jocurile Olimpice! "Este extraordinar, este un exemplu pentru generaţia viitoare!"

Jocurile olimpice

Comentarii

David Popopivici a ocupat locul 7 în finala probei de 100 de metri liber din cadrul concursului de nataţie de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

La doar 16 ani, Popovici a încheiat cursa în 48.04. Titlul olimpic i-a revenit americanului Caleb Dressel, urmat de rusul Kliment Kolsenikov şi de australianul Kyle Chalmers. La 200 metri liber, Popovici a ocupat locul 4. Sportivul român urmează să concureze în serii la 50 de metri liber. 

Ministrul Sportului, Eduard Novak, nu a trecut cu vederea evoluţia românului şi a vorbit despre performanţa sportivului român în vârstă de 16 ani. 

"Este extraordinar, este un exemplu pentru generaţia viitoare!"

"E ceva extraordinar să participi la Jocurile Olimpice la 16 ani. Să te baţi în finală cu cei mai buni sportivi din lume. Este extraordinar, este un exemplu pentru generaţia viitoare, pentru sportivi. Trebuie să ne bucurăm pentru el, să-l ajutăm şi să punem lângă el alţi sportivi care să ne ajute să obţinem performanţe pe viitor", a spus Novak, pentru TVR.

Până joi, România a obţinut patru medalii la JO, una de aur şi două de argint la canotaj şi una de argint la spadă.

Afla mai multe despre: david popovici-jocurile olimpice-novak 

viewscnt
Articole similare