Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduardo Camavinga a decis să nu-şi prelungească acordul cu Rennes. Fotbalistul este disputat de marile forţe ale Europei

Eduardo Camavinga a decis să nu-şi prelungească acordul cu Rennes. Fotbalistul este disputat de marile forţe ale Europei
Comentarii

Eduardo Camavinga (18 ani) a refuzat o nouă propunere din partea clubului Rennes.

Mijlocaşul francez mai are contract cu Rennes până în vara anului 2022, iar interesul din partea marilor forţe ale Europei îl determină să ezite să semneze un nou angajament, aşa cum şi-ar dori oficialii lui Rennes.

The Athletic anunţă că jucătorul nu are de gând să se răzgândească în privinţa acestei decizii şi vrea să plece de la Rennes, fie în această vară, fie în vara anului viitor, în calitate de jucător liber de contract.

Momentan, Eduardo Camavinga este cotat la 60 de milioane de euro, iar fotbalistul este impresariat de Jonathan Barnett, unul dintre cei mai influenţi agenţi din lume.

Variantele lui Rennes sunt foarte simple în acest moment: fie va accepta să-l vândă în această vară pentru a reuşi să încaseze o sumă de bani pentru talentatul mijlocaş, fie îl va pierde, liber de contract, în vara anului viitor.

De serviciile lui Camavinga se interesează cluburi importante precum Chelsea, Real Madrid, Paris Saint Germain, Manchester United sau Liverpool. Toate sunt dispuse să-l achiziţioneze, chiar şi contra cost pe fotbalistul de 18 ani.

În actuala stagiune, Eduardo Camavinga a evoluat în 34 de meciuri pentru Rennes, a oferit o pasă de gol şi a marcat un gol pentru gruparea franceză. 

Afla mai multe despre: eduardo camavingarennestransferuri europa 

viewscnt
Articole similare