Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu aruncă play-out-ul în aer cu ultimele declaraţii înaintea meciului cu Dinamo: "Nu vreau să jignesc pe nimeni"

Edward Iordănescu aruncă play-out-ul în aer cu ultimele declaraţii înaintea meciului cu Dinamo: "Nu vreau să jignesc pe nimeni"

Superliga

Comentarii

Primele două clasate, Gaz Metan Mediaş şi Dinamo, se întâlnesc în cel mai tare meci al etapei a doua din play-out. Partida va fi duminică, de la ora 17:30, în direct la Telekom Sport 1.

"Suntem în faţa adversarului cu cea mai mare tradiţie din play-out. Şi, din punctul meu de vedere, este adversarul cu nivelul valoric cel mai bun, fără să jignesc celelalte echipe, celelalte contracandidate. Dar consider că Dinamo este o echipă care, de principiu, trebuie să fie în play-off. Nu comentez eu motivele pentru care a ajuns în play-out, însă e echipă cu calitate, o echipă care s-a reclădit din mers, care are în spate un antrenor cu multă experienţă şi care are şi calitatea necesară să construiască rapid.

Însă noi îotdeauna am ţintit sus şi mesajele mele către grup au fost în sensul ăsta, că trebuie să ne propunem cât mai mult. Istoricul ne arată că, dacă faci 30 de puncte, ai asigurată prezenţa şi pentru sezonul următor în prima ligă. Nu aş vrea să trăim cu emoţii, mi-aş dori să producem mai mult de atât şi cât mai repede" , a declarat Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: gaz metanmediasdinamoplay out 

viewscnt
Articole similare