Experiențe împreună.
You are here:

Edward Iordănescu vrea o legendă a roş-albaştrilor alături de el la FCSB. Omul ales pentru a-l proteja pe antrenor de Gigi Becali

Edward Iordănescu vrea o legendă a roş-albaştrilor alături de el la FCSB. Omul ales pentru a-l proteja pe antrenor de Gigi Becali

FCSB

Gazeta Sporturilor scrie că Edi Iordănescu nu ar veni singur la FCSB. Dorit de patronul George Becali, Edi vrea alături în noul proiect o legendă a roş-albaştrilor.

Gigi Becali a anunţat că Edward Iordănescu este în proporţie de 99% viitorul antrenor al roş-albaştrilor: ”Am vorbit cu el la telefon, 95% la el o sa fie..5% doar ca tre sa fim fata in fata sa vedem ce pretentii are.. poate vrea niste jucatori pe care nu pot sa ii aduc. 95% e Edi, nu mai are rost sa discutam.. 99%, vrei asa?!", a anunţat patronul FCSB pentru Pro TV.

Din informaţiile Gazetei, Edi Iordănescu i-a pus lui Gigi Becali cel puţin o condiţie pentru a semna cu FCSB: Ilie Dumitrescu! Legenda roş-albaştrilor ar fi în opinia lui Edward paravanul perfect între banca tehnică şi patronul FCSB-ului.

”Ilie Dumitrescu e independent financiar, n-ar semna pentru salariu, şi e printre puţinele persoane din fotbal în care Becali are încredere” scrie sursa citată.

Actualul antrenor de la Gaz Metan mărturisea în trecut: ”Ilie e un mare stelist, un jucător pe care tata l-a promovat la echipa mare a Stelei şi alături de el aş merge oriunde, până în pânzele albe!”.
 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta