Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu vrea o legendă a roş-albaştrilor alături de el la FCSB. Omul ales pentru a-l proteja pe antrenor de Gigi Becali

Edward Iordănescu vrea o legendă a roş-albaştrilor alături de el la FCSB. Omul ales pentru a-l proteja pe antrenor de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Gazeta Sporturilor scrie că Edi Iordănescu nu ar veni singur la FCSB. Dorit de patronul George Becali, Edi vrea alături în noul proiect o legendă a roş-albaştrilor.

Gigi Becali a anunţat că Edward Iordănescu este în proporţie de 99% viitorul antrenor al roş-albaştrilor: ”Am vorbit cu el la telefon, 95% la el o sa fie..5% doar ca tre sa fim fata in fata sa vedem ce pretentii are.. poate vrea niste jucatori pe care nu pot sa ii aduc. 95% e Edi, nu mai are rost sa discutam.. 99%, vrei asa?!", a anunţat patronul FCSB pentru Pro TV.

Din informaţiile Gazetei, Edi Iordănescu i-a pus lui Gigi Becali cel puţin o condiţie pentru a semna cu FCSB: Ilie Dumitrescu! Legenda roş-albaştrilor ar fi în opinia lui Edward paravanul perfect între banca tehnică şi patronul FCSB-ului.

”Ilie Dumitrescu e independent financiar, n-ar semna pentru salariu, şi e printre puţinele persoane din fotbal în care Becali are încredere” scrie sursa citată.

Actualul antrenor de la Gaz Metan mărturisea în trecut: ”Ilie e un mare stelist, un jucător pe care tata l-a promovat la echipa mare a Stelei şi alături de el aş merge oriunde, până în pânzele albe!”.
 

Afla mai multe despre: ilie dumitrescuedward iordănescu 

viewscnt
Articole similare