Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Efectul EURO 2019. Cicâldău are deja două oferte foarte importante şi este urmărit şi de Fiorentina. Dezvăluirile unui impresar: câţi bani cere Craiova

Efectul EURO 2019. Cicâldău are deja două oferte foarte importante şi este urmărit şi de Fiorentina. Dezvăluirile unui impresar: câţi bani cere Craiova

Echipa națională

Comentarii

Alex Cicâldău, unul dintre cei mai buni români de la EURO 2019, este din ce în ce mai curtat de echipele din campionatele puternice. Impresarul Virgil Colfescu susţine că mijlocaşul Craiovei are deja oferte de la Standard şi Olympique Lyon şi este urmărit de Fiorentina.

Performanţele de la EURO 2019 au reprezentat şi o rampă de lansare pentru jucătorii români. Meciurile foarte bune făcute de jucătorii lui Mirel Rădoi au fost remarcate de reprezentanţii cluburilor importante din Europa. Într-o intervenţie la un radio din Napoli, impresarul Virgil Colfescu a dezvăluit că unul dintre cei mai curtaţi jucători este Alex Cicâldău.

Colfescu susţine că Standard Liege şi Olympique Lyon au făcut deja oferte pentru mijlocaşul de 21 de ani, dar Craiova cere prea mult, în condiţiile în care jucătorul are o clauză de reziliere de 10 milioane de euro. Colfescu mai spune că Cicâldău este urmărit şi de Fiorentina, club la care l-a propus în urmă cu doi ani.

”Îl ştiu foarte bine pe Cicâldău: l-am propus Fiorentinei în urmă cu doi ani, lui Pantaleo Corvino. Are clauză de reziliere de 10 milioane de euro şi încă trei ani de contract (n.r. cu Craiova). Fiorentina îl place, de asemenea, dar acum toată lumea este concentrată pe competiţie şi ei (n.r. cei de la naţional de tineret) vor să-i ţină pe băieţi departe de informaţii despre transferuri. Cicâldău are deja oferte de la Standard Liege şi Lyon, dar 10 milioane de euro este o sumă mare. Este tânăr, dar nu pot să spun dacă este de Napoli. Este un copil şi trebuie umărit”, a declarat Virgil Colfescu pentru Radio Marte, din Napoli.

Afla mai multe despre: alex cicaldau 

viewscnt
Articole similare