Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EHF a anunţat programul cupelor europene. Când vor debuta Rapid şi CSM Bucureşti

EHF a anunţat programul cupelor europene. Când vor debuta Rapid şi CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

Forul european de handbal a anunţat programul cupelor europene, în sezonul 2023-2024, precum şi repartiţia echipelor în grupe sau preliminarii. În Liga Campionilor, România va fi reprezentată doar la feminin, de CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti, care vor debuta în 9 septembrie în faza grupelor. Campioana Dinamo va evolua direct în grupele European League. Campioana CSM Bucureşti va debuta pe teren propriu, în 9 septembrie, cu Odense, iar vicecampioana Rapid Bucureşti va evolua în deplasare, cu Team Esbjerg.

La masculin, campioana Dinamo Bucureşti nu a primit wild-card pentru Liga Campionilor, astfel că va juca direct în grupele European League, a doua competiţie valorică a continentului. Va fi un nou format, cu 37 de echipe înscrise, din care 27 direct în grupe şi 10 angrenate în preliminarii. Între acestea din urmă se va afla şi CSM Constanţa, cu meciuri programate în 26-27 august şi 2-3 septembrie. Tragerea la sorţi va avea loc în 18 iulie, iar meciurile din grupe vor începe în 17 octombrie. Turneul F4 va avea loc în 25-26 mai 2024.

Tot la masculin, dar în European Cup, vor evolua Minaur Baia Mare şi Steaua Bucureşti, în turul 2 preliminar, cu meciuri programate în 14-15 şi 21-22 octombrie. Tragerea la sorţi va avea loc tot în 18 iulie.

La feminin, în European League vor juca Gloria Bistriţa, direct în grupe, Dunărea Brăila (turul I) şi CSM Târgu Jiu (turul II). Tragerea la sorţi şi în cazul acestei competiţii va avea loc în 18 iulie.

Afla mai multe despre: csm bucureştirapid 

viewscnt
Articole similare