Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei sunt cei doi jucători pe care îi dorea Conte la Real Madrid. Florentino Perez a spus ”nu”

Ei sunt cei doi jucători pe care îi dorea Conte la Real Madrid. Florentino Perez a spus ”nu”

Real Madrid

Comentarii

Antonio Conte ar fi fost se pare prima opţiune a lui Florentino Perez pentru a-l înlocui pe Julen Lopetegui. Italianul a căzut de pe lista posibililor succesori ai fostului selecţioner al Spaniei, după ce Florentino Perez, preşedintele Realului nu a fost de acord cu pretenţiile sale.

Refuzul greilor din vestiarul merengue, dar şi condiţiile puse de Antonio Conte l-au îndepărtat pe italian de contractul vieţii. Telekomsport.ro v-a prezentat motivele pentru care fostul antrenor de la Juve şi Chelsea nu a mai ajuns pe Santiago Bernabeu, conform fostului preşedinte al clubului blanco, Ramon Calderon.

Între timp, cotidianul ABC a anunţat şi primele două transferuri pe care italianul i le-ar fi cerut lui Florentino Perez pentru iarnă.

Vârful lui Inter Milano, Mauro Icardi şi fundaşul lui Manchester City, Nicolas Otamendi, au fost cele două cerinţe ale antrenorului italian, la care Florentino Perez a spus ”nu”. Mai marele de pe Bernabeu preferă jucători mult mai tineri pentru zona defensivă, iar marele favorit pentru un transfer din iarnă la Real Madrid este Mario Hermoso, un transfer despre care site-ul nostru v-a mai scris în trecut.

Afla mai multe despre: florentino perezantonio contemauro icardinicolas otamendi 

viewscnt
Articole similare