Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei sunt cei mai scumpi jucători din Premier League! Un singur intrus printre cei de la Man City şi Liverpool. Cum arată primul 11

Ei sunt cei mai scumpi jucători din Premier League! Un singur intrus printre cei de la Man City şi Liverpool. Cum arată primul 11galerie foto

Premier League

Comentarii

În ultimii ani, Manchester City şi Liverpool au dominat fotbalul englez. Dacă anul trecut City a triumfat încă o dată, anul acesta Liverpool este aproape de primul titlu de campioană din era Premier League.

Site-ul de specialitate transfermarkt.com a alcătuit cel mai scump prim "11" al fotbaliştilor din Premier League. Fără nicio surpriză, 10 din cei 11 jucători vin de la Manchester City şi Liverpool. Singurul "intrus" este Ngolo Kante. 

Cel mai scump prim "11" din Premier League

Allison (81 de milioane*) - Alexander-Arnold (99 de milioane), van Dijk (90 de milioane), Laporte (67,5 milioane), Robertson (72 de milioane) - Kante (90 de milioane), De Bruyne (135 de milioane) - Mane (135 de milioane), Sterling (144 de milioane) - Salah (135 de milioane), Kane (135 de milioane). 

*toate sumele sunt exprimate în lire sterline. 

Lupta din Premier League pare că s-a rezolvat odată ce Liverpool a învins-o pe Manchester City, în urmă cu doar câteva etape. "Cormoranii" au opt puncte avans faţă de locul doi, ocupat în acest moment de revelaţia Leicester City. În urma rezultatelor mai puţin bune, City este doar pe trei, cu 32 de puncte, cu 14 mai puţine decât rivala Liverpool. 

Afla mai multe despre: manchester cityliverpool 

viewscnt
Articole similare