Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico 2018 | Cristiano Ronaldo, mesaj pentru fosta sa echipă înainte de marele meci

El Clasico 2018 | Cristiano Ronaldo, mesaj pentru fosta sa echipă înainte de marele meci

Real Madrid

Comentarii

Între milioanele de fani care vor urmări El Clasico se pare că vom avea măcar unul cu adevărat special. Cristiano Ronaldo va urmări după propriile-i afirmaţii meciul derby din Spania de acasă, de la Torino. El a transmis prin intermediul cotidianului AS un mesaj către foştii săi coechipieri.

Cu câteva ore înainte de partida transmisă în direct de Telekom Sport 1, duminică de la ora 17:15, cei de la AS au smuls o declaraţie de la Cristiano Ronaldo.

Marele absent alături de Leo Messi din acest super derby, Cristiano a declarat: ”Am mult respect pentru FC Barcelona, dar Real Madrid este în inima mea. Sper ca Madridul să sărbătorească la finalul acestui meci” a spus deţinătorul Balonului de Aur pentru cotidianul central madrilen.

Cristiano este al doilea marcator din istoria meciurilor FC Barcelona - Real Madrid şi cel mai bun marcator din tabăra merengue, alături de legendarul Alfredo di Stefano cu 18 reuşite.

În total, Ronaldo a marcat 39% dintre golurile Realului în El Clasico în ultimii 9 ani de zile. 12 dintre reuşitele sale au fost reuşite pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridel clasicoel clasico 2018juventusfc barcelona 

viewscnt
Articole similare