Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e înlocuitorul lui Sergio Ramos? Florentino Perez vrea un fundaş de fier, la "reducere"

El e înlocuitorul lui Sergio Ramos? Florentino Perez vrea un fundaş de fier, la "reducere"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a pierdut pe Sergio Ramos (35 de ani), care e jucătorul francezilor de la PSG, dar Florentino Perez i-a găsit, în sfârşit, un înlocuitor. Este vorba despre Antonio Rudiger (28 de ani), câştigator de Liga Campionilor şi Supercupa Europei cu Chelsea.

Thomas Tuchel l-a transformat total pe Rudiger, care a devenit acum unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa. După ce şi-a trecut în palmares Liga Campionilor şi Supercupa Europei cu Chelsea, fundaşul german ar putea face pasul spre Real Madrid, unul dintre cele mai mari branduri din Europa.

Potrivit The Hard Tuckle, Carlo Ancelotti, acum antrenoru lui Real Madrid, îl vrea pe Antonio Rudiger după ce l-a pierdut pe căpitanul de pe "Santiago Bernabeu", Sergio Ramos, care a semnat cu PSG. Rudiger mai are contract cu Chelsea până în vara lui 2022 şi Realul vrea să profite de această situaţie şi să-l transfere la o sumă mai mică.

  • 28 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Antonio Rudiger în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Sergio Ramos a plecat de la Real Madrid după 16 ani

Real Madrid nu i-a prelungit contractul jucătorului spaniol, care şi-a petrecut aproape toată cariera la echipa din capitala Spaniei. Transferat în 2005 de la FC Sevilla, Ramos a jucat 671 de meciuri pentru Real în toate competiţiile şi a marcat 101 goluri. Fundaşul central are 180 de selecţii la echipa naţională şi 23 de reuşite. Din cauza unei accidentări, Ramos nu a fost convocat pentru Euro-2020.

Afla mai multe despre: antonio rudigertransferreal madridancelotti 

viewscnt
Articole similare