Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"El e noul talent propus de fotbalul românesc!" Nici Man, nici Moruţan. Românul remarcat de italieni: "E tehnic şi rapid!"

"El e noul talent propus de fotbalul românesc!" Nici Man, nici Moruţan. Românul remarcat de italieni: "E tehnic şi rapid!"

Stranieri

Comentarii

Tuttomercatoweb i-a făcut o caracterizare atacantului Andrei Ivan, aflat în prezent sub contract cu Rapid Viena. Jurnaliştii au rămas impresionaţi de român, după ultimele meciuri.

"Andrei Ivan, noul talent propus de fotbalul românesc. E tehnic şi rapid. E un jucător dificil de marcat şi foarte puternic în jocul aerian. Când are mingea la picior devine un coşmar pentru apărarea adversă. Nu în ultimul rând are şi un sut puternic şi precis”, scrie Tuttomercatoweb.

Andrei Ivan pare că şi-a găsit liniştea în Austria. După o perioadă mai puţin reuşită la Krasnodar, a fost cedat la Rapid Viena, unde este a devenit fotbalist important. Prestaţiile bune i-au impresionat şi pe jurnaliştii italieni, care i-au analizat plusurile. Au fost impresionaţi de uşurinţa cu care reuşeşte să pună în dificultate apărările adverse, dar şi de modul în care loveşte balonul.

Afla mai multe despre: andrei ivanitalialauderapid viena 

viewscnt
Articole similare