Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este ”antrenorul posesie” din Liga 1. Gigi Becali îşi poate lua notiţe. Îi depăşeşte clar şi pe Teja şi pe Dică

El este ”antrenorul posesie” din Liga 1. Gigi Becali îşi poate lua notiţe. Îi depăşeşte clar şi pe Teja şi pe Dică

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că l-a numit pe Mihai Teja la cârma formaţiei sale pentru că este un antrenor de posesie. Dar alt nume impresionează la acest capitol în Liga 1.

FCSB a avut posesie 53% în partida cu FC Hermannstadt, al doilea meci al lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. A fost un procentaj mic, în condiţiile în care, cu o etapă în urmă, Hermannstadt a suferit enorm în faţa campioanei României, CFR Cluj, cu posesie 62%.

Nici în prima partidă pe banca roş-albaştrilor, Mihai Teja nu a rupt normele la capitolul posesie. 55% a fost procentul pe care l-a atins FCSB în deplasarea de la Călăraşi. Teja e al patrulea într-un clasament al antrenorilor de posesie din Liga 1 în acest sezon.

Primele trei poziţii sunt ocupate în ordine de Gheorghe Hagi (Viitorul Constanţa), Flavius Stoican (Poli Iaşi) şi Antonio Conceicao (CFR Cluj). Tehnicianul Viitorului este numărul 1 la acest capitol în competiţia internă. Formaţia sa are o medie de 52.4% procentaj posesie în acest sezon, în vreme ce Gaz Metan Mediaş cu Mihai Teja pe banca tehnică a atins un procent de 48.7% în medie.

Hagi a impresionat teribil în partida cu Dunărea Călăraşi. Formaţia sa, Viitorul Constanţa a atins un procent de 80% în acel meci, unul mult superior celui bifat de FCSB cu Mihai Teja. FCSB a avut cel mai bun procentaj (70%) în partida cu Astra, în vreme ce campioana CFR Cluj a atins 61% în partida cu FC Botoşani.

59.7% este procentul pe care îl are Viitorul pe teren propriu, cel mai bun din Liga 1. CFR e pe 2 cu un procent de 55.8%, iar Poli Iaşi e pe 3 cu 52.5%.

Afla mai multe despre: posesiefcsb 

viewscnt
Articole similare