Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este atacantul străin pe care Adrian Mutu vrea să-l aducă la FC U Craiova. A crescut la Feyenoord şi măsoară 1.92m

El este atacantul străin pe care Adrian Mutu vrea să-l aducă la FC U Craiova. A crescut la Feyenoord şi măsoară 1.92m

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 nu a renunţat la ideea de a aduce încă un atacant. Alesul clubului din Bănie pare să fie Thomas Verheydt (29 de ani).

Adrian Mititelu Jr a anunţat în cursul zilei de marţi că FC U Craiova 1948 nu-l va transfera pe Zdenek Ondrasek, ci va achiziţiona un alt atacant, cu experienţă, care ”nu a mai jucat niciodată în România”.

Potrivit Pro Sport, numele atacantului pe care îl vrea Adrian Mutu la FC U Craiova 1948 este Thomas Verheydt, un vârf olandez, care măsoară 1.92 m.

Născut la Haga, Thomas Verheydt a început fotbalul la Feyenoord şi a mai trecut în cariera sa pe la ADO Den Haag, Jodan Boys, Ijsselmeervogels, MVV, Crawley Town, Go Ahead Eagles şi Almere City. Pentru ultima, Thomas ”Jacco” Verheydt a marcat 20 de goluri în 31 de meciuri.

De la revenirea sa în fotbalul olandez după experienţa Crawley Town (Anglia), Thomas Verheydt a marcat 33 de goluri în liga a doua olandeză.

Sursa citată anunţă că Thomas Verheydt este liber de contract după despărţirea de Almere City, astfel că ar putea ajunge la Craiova fără ca FC U să plătească bani pentru transferul său. În prezent, Thomas Verheydt este cotat la 450 de mii de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. În 2019 a fost la un pas de un transfer la St. Mirren, în Scoţia. 

Afla mai multe despre: thomas verheydtfc u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare