Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zdenek Ondrasek nu vine la FC U Craiova 1948: ”Aducem alt atacant, cu experienţă!”

Zdenek Ondrasek nu vine la FC U Craiova 1948: ”Aducem alt atacant, cu experienţă!”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu Jr a mărturisit că Ondrasek (ex FCSB) nu va ajunge la formaţia lui Adrian Mutu.

Ondrasek s-a despărţit de FCSB, dar nu va ajunge la FC U Craiova 1948, a confirmat Adrian Mititelu Jr: ”Din câte ştiu eu, Ondrasek nu va rămâne în România. Nu mai contează dacă ni l-am dorit, atât timp cât el nu va continua în campionatul nostru.” a mărturisit oficialul oltenilor, pentru Realitatea Sportivă.

Zdenek Ondrasek (32 de ani) şi-a luat adio de la FCSB după doar 110 minute jucate, 65 în Liga 1 şi 45 în preliminariile Conference League

Ondrasek a început fotbalul la TJ Blatná, iar junioratul l-a încheiat la SK Dynamo Ceske Budejovice. A mai evoluat pentru FK Caslav, Tromso IL (Norvegia), Wisla Cracovia (Polonia) şi FC Dallas (SUA) înainte de a reveni în Cehia în septembrie 2020, pentru a semna cu FC Viktoria Plzeň. A adunat, până la momentul semnării contractului cu FCSB, 7 prezenţe în echipa naţională a Cehiei, pentru care a marcat două goluri.

În schimb, Mititelu Jr a anunţat că FC U Craiova 1948 va aduce un alt atacant: ”O să vină un atacant cu experienţă, care nu a mai jucat în România. Vom mai face maximum două transferuri până la încheierea perioadei de mercato” a mai spus Mititelu Jr. pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: zdenek ondrasekadrian mititelu jr 

viewscnt
Articole similare