Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul condamnat de Gigi Becali şi-a reziliat contractul cu FCSB. Suma mare încasată pentru 110 minute jucate

Fotbalistul condamnat de Gigi Becali şi-a reziliat contractul cu FCSB. Suma mare încasată pentru 110 minute jucate

FCSB

Comentarii

Zdenek Ondrasek (32 de ani) şi-a luat adio de la FCSB după doar 110 minute jucate, 65 în Liga 1 şi 45 în preliminariile Conference League. El nu a plecat cu mâna goală de la echipa lui Gigi Becali.

După eliminarea din Conference League, Gigi Becali a anunţat că nu mai are nevoie de Ondrasek şi Vucur, întrucât strategia cu meciuri în Europa nu mai e de actualitate. Primul şi-a reziliat deja contractul. 

Ondrasek a plecat de la FCSB

Atacantul ceh trebuie să-şi caute echipă la doar o lună de la venirea la FCSB. Ondrasek şi-a reziliat contractul cu vicecampioana Ligii 1. El a cerut să-i fie date, în avans, salariile până în iarnă, dar Gigi Becali nu a acceptat. În cele din urmă, fotbalistul străin a încasat 80.000 de euro, conform Gazetei Sporturilor. 

Presa din Norvegia notează că Zdenek Ondrasek este în discuţii avansate cu Tromso, club care în toamna acestui an împlineşte 101 ani de la înfiinţare.

O altă variantă pentru el ar fi FC U Craiova, dar atacantul nu şi-ar mai dori să rămână în România. 

Ondrasek a început fotbalul la TJ Blatná, iar junioratul l-a încheiat la SK Dynamo Ceske Budejovice. A mai evoluat pentru FK Caslav, Tromso IL (Norvegia), Wisla Cracovia (Polonia) şi FC Dallas (SUA) înainte de a reveni în Cehia în septembrie 2020, pentru a semna cu FC Viktoria Plzeň. A adunat, până la momentul semnării contractului cu FCSB, 7 prezenţe în echipa naţională a Cehiei, pentru care a marcat două goluri.

 
 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliondrasek 

viewscnt
Articole similare