Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este favorit să-l înlocuiască pe Victor Piţurcă la Craiova. Cine este tehnicianul dorit de Mihai Rotaru

El este favorit să-l înlocuiască pe Victor Piţurcă la Craiova. Cine este tehnicianul dorit de Mihai Rotarugalerie foto
Comentarii

Cristiano Bergodi poate deveni noul antrenor al Craiovei, după plecarea lui Victor Piţurcă.

Italianul Cristiano Bergodi ar putea prelua funcţia de antrenor principal al Craiovei. Fostul antrenor al echipei FC Voluntari a petrecut sărbătorile în Italia, iar pe data de 6 ianuarie revine pentru a-şi încheia conturile cu gruparea ilfoveană. Mihai Rotaru l-ar fi pus de Bergodi în capul listei de posibili înlocuitori ai lui Victor Piţurcă, tehnician care şi-a dat demisia sâmbătă.

Cristiano Bergodi, noul antrenor al Craiovei?

În vârstă de 55 de ani, Cristiano Bergodi a mai antrenat în România formaţiile FC Naţional, CFR Cluj, Rapid Bucureşti, Steaua, Politehnica Iaşi, ASA Târgu Mureş şi FC Voluntari. El s-a despărţit de FC Voluntari recent, lăsând formaţia pe ultimul loc în clasament, după ce în stagiunea trecută reuşise o salvare miraculoasă de la retrogradare.

Bergodi, fost mare jucător la Lazio Roma a fost şi în atenţia lui Gigi Becali în ultima vreme, pentru a prelua funcţia de antrenor principal al FCSB după despărţirea roş-albaştrilor de Bogdan Andone.

Italianul le-a pregătit în ţara sa natală pe Modena, Pescara sau Brescia şi a ajuns chiar să antreneze în Serie A. Apreciat pentru felul în care îşi organizează echipele, un adept al disciplinei şi un bun cunoscător al fotbalului românesc, Cristiano Bergodi preferă să joace în sistemul 4-2-3-1. Numele său a fost vehiculat şi pe banca Politehnicii Iaşi după despărţirea de Mihai Teja, dar în cele din urmă moldovenii l-au ales pe Mircea Rednic. Bergodi a mai fost pe lista patronului de la U Craiova, Mihai Rotaru, dar mutarea nu s-a putut produce în acel moment.

”Nu ştiu ce urmează, sincer. Eu am vorbit ceva cu conducătorii, dar nu îmi dau seama ce putem face sau dacă sunt în stare să fac aşa ceva. Nu ştiu, sincer. Să vedem, vorbim când mă întorc în ianuarie”, Cristiano Bergodi, când a fost întrebat despre demiterea de la FC Voluntari. U Craiova este pe locul patru în Liga 1, cu 37 de puncte. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodiu craiova 

viewscnt
Articole similare