Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este fotbalistul pe care vrea să-l transfere Gigi Becali. E poreclit ”Flash” şi este monitorizat de Feyenoord! Cota sa a explodat în ultimii 2 ani

El este fotbalistul pe care vrea să-l transfere Gigi Becali. E poreclit ”Flash” şi este monitorizat de Feyenoord! Cota sa a explodat în ultimii 2 anigalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut interesul pentru fundaşul stânga de la Viitorul Constanţa, Bradley de Nooijer. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani este cotat acum la 1 milion de euro.

Patronul FCSB-ului l-a remarcat pe fotbalistul olandez de la Viitorul Constanţa, Bradley de Nooijer, unul dintre cei mai constanţi jucători ai echipei lui Gică Hagi. Fostul internaţional Under 17 al Olandei are un trecut interesant şi un viitor cât se poate de promiţător. 

Provine dintr-o familie de fotbalişti

Bradley de Nooijer provine dintr-o familie de fotbalişti. Tatăl său, Gerard a evoluat vreme de 10 ani pentru Sparta Rotterdam şi alţi doi la Feyenoord, cea mai mare echipă din oraş.

Unchiul lui Bradley a fost de asemenea fotbalist în prima ligă olandeză la echipe precum Sparta, SC Heerenven şi Dordrecht. Mai mult decât atât, vărul lui Bradley, Jeremy evolează în prezent la Suduva şi a mai trecut pe la Sparta, Levski Sofia şi Sheriff Tiraspol. O familie de fotbalişti dedicată în care Bradley pare, se spune, cel mai talentat.

Site-ul ad.nl îl descria în august 2017 ca pe ”cel mai promiţător membru al familiei de fotbalişti de Nooijer”. Peste doi ani, acelaşi site nota că fotbalistul Viitorului a intrat pe radarul formaţiei Feyenoord Rotterdam, echipă unde a evoluat şi tatăl său şi la care Bradley, visează să joace: ”Marele meu vis este să joc la Feyenoord, echipa cu care ţin de când eram mic. Să câştig un titlu în Olanda, cu Feyernoord, ar fi senzaţional!" declara Bradley pentru Gazeta Sporturilor.

Datorită vitezei sale, De Nooijer este poreclit ”Flash” după numele personajului TV care a primit reputaţia de ”cel mai rapid om al Planetei”. Ajuns în 2017 la Ovidiu sub comanda lui Gheorghe Hagi, Bradley de Nooijer a trezit acum interesul patronului de la FCSB, George Becali. Doar că în decembrie, olandezul şi-a prelungit contractul cu gruparea constănţeană: ”A avut evoluţii foarte bune în tricoul Viitorului, s-a adaptat rapid la stilul de joc al echipei şi, de asemenea, s-a acomodat la prima sa experienţă într-o altă ţară", a notat fcviitorul.ro la vremea respectivă.

La 21 de ani, De Nooijer traversează cea mai bună perioadă a carierei sale. Pe 1 iulie 2016 era cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 25.000 de euro. În septembrie 2017, cota sa crescuse de 10 ori, iar în vara anului trecut ajunsese deja la 700 de mii de euro. Acum, acelaşi site, care aproximează valoarea fotbaliştilor şi le oferă ”o cotă de piaţă” susţine că Bradley ar costa 1 milion de euro. Este cea mai bună cotă din cariera jucătorului care poate evolua atât ca fundaş de bandă stânga, cât şi ca fundaş central sau mijlocaş defensiv.

4 meciuri în Europa, titular indiscutabil în Liga 1

În sezonul 2018-2019, De Nooijer a evoluat în 29 de meciuri pentru gruparea pregătită de Gheorghe Hagi. Patru dintre meciuri le-a bifat în Europa în duelurile cu RFCU Luxembourg şi Vitesse Arnhem. În alte 25 de meciuri a fost folosit în Liga 1. Are 2150 de minute bifate pe prima scenă în acest sezon şi a reuşit o pasă de gol. Marile sale atuuri par viteza şi tehnica bună în regim de viteză.

Are probleme în duelurile unu contra unu, în special pentru că de multe ori este surprins foarte sus în jumătatea adversă de teren. Dar compensează printr-un aport mare pe faza ofensivă, prin uşurinţa cu care ajunge în jumătatea adversă şi prin combativitatea de care dă dovadă. Hagi nu l-a înlocuit niciodată în campionat când l-a folosit titular, iar din primele 19 meciuri, în 18 a evoluat pe toată durata partidelor. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bradley de nooijerfcsbgeorge becali 

viewscnt
Articole similare