Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este noul galactic! Florentino Perez i-a pregătit un transfer uriaş lui Zidane. Spaniolii anunţă: "Din ianuarie vine la Real Madrid"

El este noul galactic! Florentino Perez i-a pregătit un transfer uriaş lui Zidane. Spaniolii anunţă: "Din ianuarie vine la Real Madrid" galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid nu mulţumeşte pe nimeni în acest sezon. Nici pe Florentino Perez, nici pe Zinedine Zidane, nici pe fanii clubului, astfel că preşedintele "galacticilor" este pregătit să detoneze o nouă "bombă" pe piaţa transferurilor.

În timp ce Florentino Perez încerca în vară să îl aducă pe Neymar la Real, luptându-se "cot la cot" cu Barcelona pentru transferul brazilianului de la PSG, visul interzis al lui Zidane era Paul Pogba. Fotbalistul pe care Manchester United a plătit o avere este şi acum dorit insistent de tehnicianul francez pe "Santiago Bernabeu", dar este aproape imposibil ca Pogba să ajungă la Real, din moment ce negociază deja prelungirea contractului cu "diavolii" din Premier League. 

Astfel, Perez s-a reorientat rapid către o soluţie de "avarie", iar cea găsită este danezul Christian Eriksen. În vârstă de 27 de ani, Eriksen este în ultimul sezon la Tottenham şi nu mai vrea să îşi prelungească contractul, iar singura şansă pentru Spurs de a scoate şi profit din plecarea lui Erisken este să îl vândă în iarnă. Lucru care se va şi întâmpla, anunţă spaniolii de la Diario Gol. Eriksen şi-a dat acordul din vară să joace la Real, iar jurnaliştii spanioli anunţă că în iarnă va ajunge pe Santiago Bernabeu. 

În acest moment, mijlocaşul danez este cotat la 100.000.000 de euro, însă este de aşteptat ca Real să plătească o sumă mult mai mică din moment ce în vară poate fi adus liber de contract. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu transferul lui Thibaut Courtois, pentru care s-au plătit doar 35 de milioane, o sumă sub valoarea lui reală. 

ZIDANE ESTE NEMULŢUMIT LA REAL MADRID 

Chiar dacă lotul francezului a fost întărit în vară cu un fundaş stânga, în persoana lui Ferland Mendy, dar şi cu Eden Hazard, doi jucători ceruţi de Zidane la Real, presa iberică susţine că Zizou nu este chiar mulţumit de campania de achiziţii. El l-a dorit, aşa cum este menţionat şi mai sus, pe Paul Pogba, însă nu a reuşit pe Perez să îl convingă să scoată banii din buzunar. Totodată, francezul în continuare nu are încredere în Gareth Bale, pe care îl vrea plecat de la echipă, conflictul dintre cei doi fiind unul cu un istoric bogat. 

În campionat, Real Madrid este pe primul loc, dar în Champions League, acolo unde Realul ar trebui să strălucească, nu a început deloc bine. Gruparea Los Blancos are un singur punct şi este pe ultimul loc într-o grupă cu Galatasaray, PSG şi Club Brugge. 

Afla mai multe despre: eriskenreal madridzidane 

viewscnt
Articole similare