Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este portarul pe care a pus ochii FC Barcelona! Are 22 de ani şi e considerat un uriaş talent

El este portarul pe care a pus ochii FC Barcelona! Are 22 de ani şi e considerat un uriaş talent

FC Barcelona

Comentarii

Portarul Luis Maximiano a intrat pe lista Barcelonei, anunţă presa catalană.

Are 22 de ani şi a ajuns la Granada în august 2021. Numele său complet este Luis Manuel Arantes Maximiano, un goalkeeper de 1.90, crescut de Sporting Lisabona şi născut la Celeiros.

Talentatul goalkeeper a jucat 25 de meciuri pentru Sporting, iar Granada l-a achiziţionat pentru doar 4.5 milioane de euro. Campion al Portugaliei cu Sporting, Luis Maximiano a bifat cinci meciuri pentru noua sa echipă, acolo unde a ajuns pentru a-l înlocui pe Rui Silva.

Au fost suficiente pentru a impresiona, pentru că potrivit El Mundo Deportivo, Barcelona este interesată deja de transferul lui Luis Maximiano.

Cotat la numai 5 milioane de euro, portarul a strâns abia două selecţii în naţionala de tineret a Portugaliei şi alte cinci la nivelul U19. Este un portar de reflex, bun în jocul aerian şi curajos în duelurile unu contra unu. În plus, are un joc bun de picior, detaliu care se pare că i-a impresionat pe scouterii Barcelonei, club care ar putea face o primă ofertă pentru talentatul goalkeeper în iarnă.

Dacă Granada va accepta oferta Barcelonei, Luis Maximiano va fi lăsat să joace la acest club pentru încă şase luni. El este considerat pe Camp Nou o investiţie de viitor.  Presa internaţională îl consideră unul dintre cei mai talentaţi portari din lume la categoria sa de vârstă. 

Afla mai multe despre: luis maximiano 

viewscnt
Articole similare