Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este românul care visează să îi ia locul lui Carvajal! A dat o pasă de gol la debutul pentru Real Madrid în Youth League

El este românul care visează să îi ia locul lui Carvajal! A dat o pasă de gol la debutul pentru Real Madrid în Youth League

Stranieri

Comentarii

Real Madrid U19 a învins-o, în deplasare, pe AS Roma, scor 6-1 şi s-a calificat în faza eliminatorie UEFA Youth League. Printre tinerii "galactici" care visează să îmbrace tricoul "blanco" şi în adevărata Ligă a Campionilor s-a numărat şi un român.

Alexandru Mircea Ţîrlea este născut în 2000, are 18 ani şi a evoluat tot meciul din Youth League în banda dreaptă a defensivei madrilenilor şi a oferit o pasă de gol la penultima reuşit a Realului. Cu siguranţă visează ca într-o zi să îi ia locul lui Dani Carvajal, nu doar în prima echipă a lui Real, ci poate şi în naţionala Spaniei, pentru că tânărul are dublă cetăţenie. 

El are cinci selecţii la echipa naţională sub 18 ani a României şi deja a fost convocat şi la România U19, dar s-a născut în Alcala de Hernares, situat lângă capitala Spaniei, chiar dacă are părinţi români. Astfel că în viitor, teoretic, ar putea fi convocat la prima reprezentativă a Spaniei. 

Jucătorul cu numărul 24 a crescut în academia lui Real Madrid, La Fabrica, iar pe site-ul oficial al clubului se caracterizează ca fiind un jucător muncitor, rapid, cu o tehnică bună şi cu abilitatea de a oferi pase decisive, fapt ce l-a demonstrat chiar la debutul în Youth League. 

Afla mai multe despre: real madridalexandru tirleayouth league 

viewscnt
Articole similare