Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este ţinta numărul 1 a lui Guardiola! Jucătorul pentru care City vrea să achite o clauză uriaşă de reziliere

El este ţinta numărul 1 a lui Guardiola! Jucătorul pentru care City vrea să achite o clauză uriaşă de reziliere

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola deja a început căuturile pentru sezonul viitor şi a pus ochii pe un jucător din La Liga. Fotbalistul este văzut înlocuitorul perfect al lui Fernandinho, iar şeicii sunt pregătiţi să îi achite clauza uriaşă de transfer pentru a îi face pe plac tehnicianului spaniol.

Rodrigo Hernández este numele fotbalistului care a devenit ţinta numărul unu pentru Pep Guardiola. El este văzut de oficialii lui City drept cel mai bun jucător pentru a îl înlocui pe Fernandinho, care a ajuns la 33 de ani, potrivit site-ului Goal.com. 

Rodri, mijlocaş central, are 22 de ani şi a fost urmărit în această săptămână, la meciul lui Atletico cu Girona de directorul sportiv al lui Manchester City, Txiki Begiristain. Astfel, liderul din Premier League este pregătit să achite clauza de reziliere în valoare de 70 de milioane de euro. 

"Cetăţenii" nu sunt singurii care îl vor pe tânărul spaniol, care a adunat deja şase selecţii pentru La Furia Roja. El mai este monitorizat şi Manchester United, PSG sau Bayern Munchen, potrivit cotidianului spaniol Marca. 

Atletico Madrid l-a cumpărat pe Rodri în vara anului trecut pentru 20 de milioane de euro, după ce a impresionat în tricoul lui Villarreal. 60 de milioane de euro este cota jucătorului, potrivit site-ului transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: rodriatletico madridmanchester citypep guardiola 

viewscnt
Articole similare