Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"El Pistolero" Suarez! Uruguayanul este de neoprit în La Liga şi are mai multe goluri decât tot atacul lui Real Madrid

"El Pistolero" Suarez! Uruguayanul este de neoprit în La Liga şi are mai multe goluri decât tot atacul lui Real Madrid

FC Barcelona

Comentarii

Luis Suarez a fost decisiv încă o dată în La Liga şi a adus victoria Barcelonei sâmbătă seară, prin cele două goluri înscrise în deplasarea de la Rayo Vallecano. Totodată, în urma acestei performanţe, uruguayanul a devenit cel mai bun marcator din prima ligă spaniolă, iar din acest punct de vedere este superior tuturor jucătorilor din atacul marei rivale, Real Madrid.

Nouă goluri are "El Pistolero" în acest sezon de La Liga, fiind într-o formă excelentă la 31 ani, după "dubla" din meciul cu Rayo Vallecano, dar mai important, după hattrick-ul reuşit în El Clasico. 

Astfel, Suarez, care are 55 de goluri în 104 de prezenţe în naţionala Uruguayului, are mai multe goluri înscrise decât toţi jucătorii de atac ai lui Real Madrid. Gareth Bale are patru goluri marcate, Karim Benzema a înscris doar de trei ori, iar Marco Asensio doar o dată, acesta fiind şi unul dintre principalele motive pentru care echipa "blanco" se regăseşte abia pe locul şapte în clasament. 

Totuşi, fostul jucător al lui Liverpool nu a înscris deloc în actuala stagiune din Liga Campionilor, dar această veste nu este deloc bună pentru adversarul Barcei de la mijlocul săptămânii. Fundaşii lui Inter Milano ar trebui să fie pregătiţi pentru duelul de marţi, pentru că cel poreclit "canibalul" are foame de goluri. 

Afla mai multe despre: luis suarezliga campionilorreal madridfc barcelona 

viewscnt
Articole similare