Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Shaarawy s-a săturat de banii chinezilor. "Faraonul" vrea să se întoarcă în Italia

El Shaarawy s-a săturat de banii chinezilor. "Faraonul" vrea să se întoarcă în Italia
Comentarii

Stephan El Shaarawy (27 de ani) a plecat vara trecută din Serie A în Superliga din China, însă deja vrea să se întoarcă să joace în ţara natală.

Italianul a oferit un interviu pentru Sky Sport Italia şi, printre altele, a spus că situaţia din China s-a îmbunătăţi considerabil, după ce ţara a fost închisă din cauza epidemiei de coronavirus. El Shaarawy a dezvăluit că acum poate să iasă la magazin sau la restaurant fără probleme. 

Într-o perioadă în care Europa este cea mai afectată de coronavirus, fostul jucător de la AC Milan a spus că şi-ar dori să revină în Italia: "Îmi este dor de Italia, îmi este dor de tot, chiar şi de părinţii mei. Am lăsat multe la Roma, am simţit că sunt parte din familie", a declarat fotbalistul. 

El a jucat trei ani la AS Roma şi a semnat vara trecută cu Shanghai Shenhua, chinezii plătind 16 milioane de euro pentru el. Chiar dacă are un salariu mare şi un contract până în 2022, El Shaarawy a spus că a vorbit cu cei de la club şi încearcă să găsească o soluţie. Obiectivul său este să joace cu Italia la Campionatul European de anul viitor. 

Patru goluri a marcat italianul în 13 meciuri pentru Shenhua.

Afla mai multe despre: el shaarawy 

viewscnt
Articole similare