Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eliberat recent din închisoare, Dănuţ Lupu îi ia apărarea lui Bocciu de la Rapid: „Vă spun eu de ce a fost arestat!”

Eliberat recent din închisoare, Dănuţ Lupu îi ia apărarea lui Bocciu de la Rapid: „Vă spun eu de ce a fost arestat!”

Rapid

Comentarii

Liviu Ungurean, şeful galeriei de la Rapid, cunoscut sub porecla „Bocciu”, a primit încă 30 de zile de arest, iar fostul internaţional Dănuţ Lupu sare în apărarea acestuia.

Dănuţ Lupu a sărit în apărarea lui Bocciu de la Rapid

Dănuţ Lupu a stat şi el în spatele gratiilor pentru aproape 6 luni, iar experienţa a fost una foarte neplăcută pentru fostul mare internaţional. Acesta îi ia acum apărarea lui Bocciu, precizând că liderul galeriei din Giuleşti a fost arestat doar pentru a se da un exemplu în această speţă a ultraşilor de pe stadioanele din România.

„Eu cred că pe undeva Rapid este afectată, nu cred că e chiar el (Liviu Ungurean – n.r.) singurul vinovat. Sau chiar nu cred că e vinovat. Toate echipele , toate galeriile fac acest spectacol. Rapidul reuşeşte să îl facă mai deosebit.

O să ajungem şi galeriile să vină ca muţii la stadion, să aplaude ca la teatru şi să plece acasă.

Mai mult ca sigur că se vrea să se dea un exemplu prin el. Nu cred că e vinovat, ce a făcut? A dovedit cineva că a dus el artificiile sau bombele acolo? E o problemă pe care eu cred că ar fi putut să o rezolve.

Nu cred că ar fi trebuit să se ajungă până aici, e pacat de spectacolul pe care îl făceau”, a declarat Dănuţ Lupu, potrivit sportpesurse.ro.

Verdict pentru Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului. Ce se va întâmpla cu "Bocciu"

Liviu Ungurean, cunoscut sub porecla "Bocciu", a primit încă 30 de zile de arest preventiv.

Conform GSP, aceste 30 de zile se vor adăuga după ce îi vor expira primele 30 primite de liderul galeriei rapidiste. "Bocciu" a fost arestat preventiv pe data de 15 martie pentru constituire de grup infracţional. Acesta a fost în spatele introducerii materialelor pirotehnice pe stadion.

Procurorii au făcut o cerere pentru o prelungire a detenţiei cu încă 30 de zile, la expirarea perioadei iniţiale de tot 30 de zile. Instanţa a apropbat astăzi cererea, iar Ungurean va petrece încă 30 de zile în arest preventiv.

Acesta a făcut apel, care a fost respins. De pe 15 aprilie, acesta îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest. Într-o situaţie asemănătoare se află şi Valentin Fifală, cel care, alături de Liviu Ungurean, deţine firma de pază BB New Era Escort SRL

Afla mai multe despre: danut lupurapidbocciuinchisoare 

viewscnt
Articole similare