Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elisabeta Lipă şi alţi mari sportivi, profesori de sport pentru elevii din Bucureşti în cadrul unui proiect european

Elisabeta Lipă şi alţi mari sportivi, profesori de sport pentru elevii din Bucureşti în cadrul unui proiect europeangalerie foto

Sporturi

Comentarii

Elisabeta Lipă a fost prezenta, joi, pe malul lacului Herăstrău unde s-a întâlnit cu o grupă de copii cărora le-a vorbit despre sport, devenind astfel "profa de sport". Alături de ea au mai fost prezente campioanele olimpice la canotaj: Doina Ignat, Viorica Susanu şi Veronica Cochelea.

Evenimentul tip „Azi sunt Profu` tău de sport” face parte din proiectul european „WoW Europe!” iniţiat în România, la care participă alte nouă ţări de pe continent.

"Am primit foarte multe întrebări din partea copiilor. Chiar nu ma aşteptăm să primesc întrebări atât de încuietoare. Am întâlnit nişte copii foarte inteligenţi, preocupaţi şi de sport. Mie îmi face mare placere sa ma aflu în mijlocul copiilor. Când eram tânără, îmi doream sa devin educatoare. Nu ma consider o profesoara foarte exigenta. Dimpotrivă. Imi doresc ca aceşti copii pe care i-am întâlnit azi, dar nu numai ei, sa facă în continuare sport. Trebuie sa avem mare grija de aceste generaţii sa crească sănătos. În copilăria mea exista un mare respect fata de profesori. Astăzi, din păcate, nu se mai întâmplă acest lucru" , a precizat Lipă.

S a renunţat la cantonamentul din Japonia

Ca urmare a condiţiilor restrictive foarte exigente impuse de către japonezi, totul din cauza pandemiei de coronavirus, conducerea FR Canotaj a decis sa renunţe la cantonamentul de doua săptămâni, dinaintea Jocurilor Olimpice.

"Vom pleca spre Tokyo doar cu câteva zile înainte de competitie. Condiţiile impuse de japonezi sunt foarte drastice, asa ca nu ne vom mai pregăti acolo înainte de începerea competitiei" , a mai spus Lipă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: elisabeta lipa 

viewscnt
Articole similare