Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elveţienii recunosc că centralul de la Young Boys - CFR Cluj 2-1 a făcut praf meciul! "Cadou, penalty inexistent". Celelalte decizii care au uimit

Elveţienii recunosc că centralul de la Young Boys - CFR Cluj 2-1 a făcut praf meciul! "Cadou, penalty inexistent". Celelalte decizii care au uimit

CFR Cluj

Comentarii

Centralul Benoît Bastien a reuşit să iasă în evidenţă, pe finalul partidei dintre Young Boys şi CFR Cluj, scor 2-1, în Europa League, printr-un penalty inexistent acordat în favoarea gazdelor. După meci, publicaţii din Elveţia au recunoscut că faza a fost judecată greţit de arbitru.

VIDEO | Young Boys - CFR Cluj 2-1, în Europa League

Campioana României a fost eliminată din grupele Europa League, deşi a visat preţ de aproximativ 10 minute. Debeljuh a deschis scorul pe stadionul din Berna, dar Benoît Bastien, centralul partidei, a produs tensiune pe teren în prelungirile partidei.

În minutul 90+1, Young Boys a aruncat o centrare în careul CFR-ului, iar Bălgrădean a respins cu pumnul, lovindu-l, apoi, uşor pe un adversar. Centralul partidei a fost impresionat de strigătele jucătorului de la Young Boys şi a acordat penalty, spre stupoatea campionilor României. 

La final, publicaţii din Elveţia au recunoscut că rezultatul final a fost influenţat de Benoît Bastien: 

„Ce dramă! Young Boys se califică în „primăvara” Europa League după ce a primit cadou un penalty”, a fost titlul dat de site-ul watson.ch.

„Ce fază de coşmar pentru arbitrul francez Benoît Bastien! Faptul că acordă gol pentru CFR Cluj dintr-un presupus offside nu este ceva pentru care trebuie arătat cu degetul, dar penaltyul şi cartonaşele roşii date lui Bălgrădean şi Nsame sunt de neînţeles! Nici nu e de mirare că finalul a fost un haos total”, au scris jurnaliştii de la sport.ch.

Cristi Balaj, verdict clar: "N-a fost penalty! Eliminarea nu se impunea!". Critici pentru arbitrul meciului: "A fost slab!"

Afla mai multe despre: benoît bastienyoung boys cfr clujcfr cluj europa leaguea 

viewscnt
Articole similare