Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi a răbufnit: "Aţi văzut statisticile. Da, cred că e cea mai dezavantajată echipă"

Emil Săndoi a răbufnit: "Aţi văzut statisticile. Da, cred că e cea mai dezavantajată echipă"

Chindia Targoviste

Comentarii

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Emil Săndoi, s-a arătat iritat de arbitrajul din remiza cu FC Botoşani, scor 1-1. De asmenea, tehnicianul a vorbit şi despre posibilul transfer al lui Daniel Popa.

Emil Săndoi: "Chindia, cea mai dezavantajată echipă"

Chindia Târgovişte - FC Botoşani a debutat cu două momente controversate. La prima, gazdele au cerut penalty după ce Daniel Florea a fost doborât în careul advers. 

"Am mai vazut acest scenariu. A fost o primă repriză bună a noastră şi o a doua în care am fost egalaţi şi după ne-am pierdut. Am luat golul pe o greşeală gravă în defensivă din cauza unui jucător. Înţeleg dacă adversarul ar fi driblat, dar să-i dai poarta, să te elimini singur? 

Nu aş vrea să dau verdicte, dar e posibil să fi avut o lovitură de la 11 metri. Cred că e fault clar, Florea i-a luat faţa, câştigase poziţia. Poate dacă ni se acorda lovitura de pedeapsă, s-ar fi schimbat cursul jocului. 

Aţi văzut statisticile. Da, cred că e cea mai dezavantajată echipă (n.r. - Chindia Târgovişte). 

Şi noi suntem de nerecunoscut uneori în repriza a doua, nu mai respetcăm principii care sunt clare. Dacă acum suntem în priam parte a campionatului, după fiecare partidpă, greşeală, poate fi decisivă", a declarat Emil Săndoi. 

În aceste zile se negociază şi transferul lui Daniel Popa în liga secundă din Coreea de Sud. 

"Am mai pierdut un jucător, pe Neguţ. Acum, transferul lui Daniel Popa nu e problema mea. Eu îl vreau în continuare la echipă, ia această tevatură se poate răsfrânge şi asupra lui. În repriza a doua a fost în scădere. Am mai avut discuţii cu el, dar nu multe, că nu cunosc situaţia lui în amănunt", a adăugat antrenorul Chindiei Târgovişte. 

VIDEO | Chindia Târgovişte - FC Botoşani 1-1, în Liga 1

Chindia Târgovişte a remizat, duminică, pe teren propriu, la Ploieşti, scor 1-1 (1-0), cu FC Botoşani, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii 1.

Clasament: 1. CFR Cluj - 64 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. FC Voluntari - 46, 4. FC Botoşani - 45, 5. CS Universitatea Craiova - 42 de puncte, 6. Farul - 42, 7. FC Argeş - 38, 8. Rapid - 36, 9. UTA - 34, 10. Sepsi - 33, 11. Chindia - 29, 12. CS Mioveni - 28, 13. FC U Craiova - 27, 14. Gaz Metan Mediaş - 22, 15. FC Dinamo - 16, 16. Academica Clinceni - 11.

Afla mai multe despre: emil sandoichindia targovistechindia targoviste 

viewscnt
Articole similare