Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi a recunoscut superioritatea lui Sepsi la finalul înfrângerii suferite de Chindia: "Trebuie să fim realişti, obiectivul e salvarea de la retrogradare!"

Emil Săndoi a recunoscut superioritatea lui Sepsi la finalul înfrângerii suferite de Chindia: "Trebuie să fim realişti, obiectivul e salvarea de la retrogradare!"

Superliga

Comentarii

Emil Săndoi (52 de ani), antrenorul Chindiei Târgovişte, a vorbit la finalul înfrângerii suferită de echipa sa, 1-2 cu Sepsi, pe stadionul "Marin Anastasovici".

Săndoi a recunoscut superioritatea celor de la Sepsi şi a spus că formaţia lui Leo Grozavu a fost mai bună. Antrenorul Chindiei a mai declarat că echipa sa nu a prins o zi bună şi asta pentru că mulţi dintre jucătorii tineri care joacă acum nu au fost titulari în sezonul trecut. Emil Săndoi a recunoscut că obiectivul Chindiei e salvarea de la retrogradare.

"Vă spuneam şi înainte de meci că Sepsi are un lot de primele 4 echipe din clasament şi cred cp au demonstrat-o şi azi. Au o echipă foarte bună, jucători cu experienţă şi au o bancă foarte bună. În jocul de azi am suferit în multe momente, trebuie să recunosc. E adevărat că avem şi destul de mulţui jucători tineri care în campioantul trecut nu au jucat titulari şi nu au o constanţă în jocurile oficiale. Şi trebuie să recunosc că azi nu am prins o zi foarte bună.

Pe final de joc am încercat să introducem toţi jucătorii ofensivi pe care îi aveam, am încecrat să riscăm. Din păcate nu am reuşit să înscriem iar pe tabela de marcaj.

(n.r. - despre penalty-ul pe care l-au solicitat jucătorii Chindiei în min 73) Nu cred că a fost, sincer. Nu am reuşit să facem faţă, la golurile pe care le-am primit cred că eram 9 jucători în suprafaţa noastră de pedeapsă Este inadmisibil, chiar dacă execuţiile pe care le-au avut jucătorii adverşi, au fost de eurogol. Cred că a câştigat echipa mai bună, joculd e azi, trebuie să o recunosc.

Rezultatul este corect pentru că Sepsi a fost echipa mai bună. O echiă cu o psoesie bună.
Nu pot să spun că au avut multe ocazii, pentru că golurile care au venit, au venit din zonă centrală, de la 20, 20 şi ceva de meciuri. Acolo trebuia să anumiţi jucători care trebuiau să iasă la întâmpinare, din păcate pioziţionarea lor nu a fost una bună. Avem şi mulţi jucători tineri, fără experienţă. Noi în defensivă avem 4 jucători sub 21 de ani.

Trebuie să fim realişti, obiectviul nostru este salvarea de la retrogradare. Indiferent dacă vom mai câştiga etapa viitoare sau peste două etape. Asta nu înseamnă că trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Trebuie să fim realişti din punctul ăsat de vedere. Avem şi aecastă etapă de Cupă în care vom folosi jucători care nu au jucat până sau care au jucat puţin. Încercăm să intre şţi ei în ritm"
, a spus Emil Săndoi, după meci.

Chindia - Sepsi 1-2, în Liga 1

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Chindia Târgovişte, în etapa a XI-a a Ligii I.

Pentru Chindia a marcat Dumitraşcu '39, iar pentru Sepsi OSK au punctat Aganovic '63 şi Achachbar '77.

Chindia: Aioani - Căpuşă, Iacob, Piţian, Bourama - Neguţ, Dulca (Yameogo '78), Raţă (Cherchez '80), Dumitraşcu - Popa (Neicuţescu '85), Florea (Costea '79). Antrenor: Emil Săndoi

Sepsi: Fernandez - Dimitrov, Tincu, Dumitrescu, Ştefan - Golofca (Aganovic '63), Fofana (Fulop '46), Vaşvari, Purece (Gal '86) - Petrila (Achachbar '46), Bajrovic (Safranko '63). Antrenor: Leo Grozavu

Afla mai multe despre: emil sandoichindialiga 1 

viewscnt
Articole similare