Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Enache a dat o lovitură memorabilă. A semnat cu o nouă echipă şi va încasa un salariu uriaş

Enache a dat o lovitură memorabilă. A semnat cu o nouă echipă şi va încasa un salariu uriaş
Comentarii

Gabi Enache a dat o nouă lovitură importantă în carieră, deşi în prima jumătate a sezonului n-a evoluat aproape deloc pentru FCSB.

Gabri Enache a prins doar două meciuri în actuala stagiune pentru FCSB, însă fundaşul dreapta a dat o nouă lovitură importantă în cariera sa de jucător. Liber de contract după încheierea colaborării cu roş-albaştrii, fotbalistul de 30 de ani a bătut palma, la începutul acestei luni, cu Zhetysu Taldykorgan, însă n-a apucat să debuteze pentru ocupanta locului 10 din campionatul Kazahstanului.

Pentru Gabi Enache este a doua experienţă în Kazahstan, după ce a mai jucat la Qyzyljar SK Petropavlovsk, în 2020, înainte de a ajunge la FCSB.

"Am semnat cu Zhetysu, au terminat pe locul cinci anul trecut. Ştiu fotbalul de acolo, mi-e mult mai uşor să mă acomodez. Au fost ceva variante şi din Liga 1, nu au fost ok din punct de vedere financiar şi nici nu am simţit că am fost dorit aşa" , declara Enache, la începutul acestei luni.

Acum, Gabi Enache a trecut vizita medicală şi urmează să debuteze la noua sa echipă. În plus, fundaşul dreapta va avea un salariu uriaş comparativ cu nivelul financiar din Liga I. 25 de mii de euro lunar va încasa Gabi Enache la Zhetysu Taldykorgan.

  • 250 de mii de euro este cota lui Gabi Enache, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauagabi enache 

viewscnt
Articole similare