Experiențe împreună.
You are here:

Englezii aruncă BOMBA! George Puşcaş, tot mai aproape să se despartă de Reading. Planul pus la cale de Tottenham

Englezii aruncă BOMBA! George Puşcaş, tot mai aproape să se despartă de Reading. Planul pus la cale de Tottenham

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş este tot mai aproape să se despartă de Reading, în urma startului excelent de sezon avut atât în tricoul echipei din liga a doua engleză, cât şi la pentru naţionala României.

"În următoarele luni, fanii celor de la Reading trebuie să stea cu ochii pe planurile de transferuri ale celor de la Tottenham Hotspur", scriu englezii.

Motivul invocat de presa din Marea Britanie este legat de interesul antrenorului echipei Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, pentru un atacant de la Fenerbahce, transfer care i-ar deschide calea românului către Superliga Turciei, clubul din Istanbul monitorizându-l în ultima vreme pe Puşcaş.

Este vorba despre atacantul kosovar Vedat Muriqi (25 de ani), care are un start excelent la gruparea turcă şi a atras deja interesul altor cluburi, deşi se află la Fenerbahce din vară.

Conform publicaţiei turce Sabah, Tottenham Hotspur şi-a trimis scouterii să îl urmărească pe Muriqi în meciul pe care echipa naţională din Kosovo l-a câştigat contra Cehiei, scor 2-1, partidă în care Muriqi a deschis scorul, pentru ca, marţi, Muriqi să reuşească un gol din penalty şi două assist-uri în meciul cu Anglia.

George Puşcaş, tot mai aproape să se despartă de Reading

Fenerbahce este interesată de transferul internaţionalului român de la Reading. "L-au urmărit la meciul cu Spania şi l-au plăcut foarte mult. Îl vor urmări în continuare până în ianuarie", anunţă Spor Arena.

Atacantul, în vârstă de 23 de ani, a fost remarcatul României în dubla cu Spania şi Malta. El a reuşit o pasă decisivă contra Spaniei, a provocat cartonaşul roşu primit Diego Llorente şi a fost cât pe ce să fie eroul României, dar a ratat două mari ocazii în minutele de final ale meciului de pe Arena Naţională.

În partida cu Malta, Puşcaş a înscris unicul gol al succesului care îi menţine pe tricolori în cursa pentru calificarea la Campionatul European din 2020.

Trei goluri a marcat Puşcaş, în total, pentru Reading, pe care a costat-o zece milioane de euro transferul românului de la Inter.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare