Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Englezii scriu că şansele ca Florin Niţă să ajungă în Premier League au crescut considerabil. Ce s-a întâmplat în ultimele zile

Englezii scriu că şansele ca Florin Niţă să ajungă în Premier League au crescut considerabil. Ce s-a întâmplat în ultimele zile

Stranieri

Comentarii

Şansele ca Florin Niţă să ajungă la Wolverhampton au crescut după ce negocierile pentru Rui Patricio au intrat în impas, din cauza impresarilor acestuia.

La 30 de ani, fostul portar al FCSB-ului ar putea face cel mai important pas în carieră. Niţă ar putea ajunge la Wolverhampton, echipă care a promovat în Premier League. Prima opţiune pentru clubul englez a fost Rui Patricio, dar Daily Mail scrie că negocierile au intrat în impas.

Sursa citată susţine că impresarii lui Rui Patricio au intrat în conflict cu şefii lui Sporting Lisabona - club de care aparţine clubul. În ultimele zile, mai mulţi jucători importanţi de la Sporting au fost declaraţi liberi de contract, după ce, în urmă cu aproximativ o lună, fanii au intrat în cantonamentul echipei şi i-au agresat pe jucători.

În urma acestor dispute dintre impresari şi conducerea lui Sporting, transferul lui Rui Patricio au intrat în impas. Daily Mail susţine că Wolves vor negocia astfel pentru transferul lui Florin Niţă, de la Sparta Praga. Englezii ar dori iniţial să-l ia sub formă de împrumut, cu opţiune pentru un transfer definitiv în valoarea de 4,5 milioane de lire sterline.

Florin Niţă s-a transferat de la FCSB la Sparta Praga în ianuarie 2018, în schimbul a 1,3 milioane de euro. Internaţionalul român s-a impus imediat şi a fost jucător de bază la Sparta.

Afla mai multe despre: florin nitasparta pragawolverhamptonsporting lisabona 

viewscnt
Articole similare