Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Entuziasmul pe burta goală nu ţine foarte mult!” Un oficial FRF crede că Dinamo nu va scăpa de insolvenţă

„Entuziasmul pe burta goală nu ţine foarte mult!” Un oficial FRF crede că Dinamo nu va scăpa de insolvenţă

Superliga

Comentarii

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, a vorbit despre situaţia grea în care se află Dinamo.

Stoichiţă s-a aratăt extrem de revoltat de ce se petrece la clubul din Liga I şi a mărturisit că, din punctul lui de vedere, Dinamo nu va scăpa de insolvenţă.
 
Entuziasmul pe burta goală nu ţine foarte mult. Nu-mi place situaţia asta aşa de incertitudine care e la Dinamo. Aş vrea să se termine odată, nu ştiu de ce spaniolii ăştia nu dau niciun răspuns. Tăcerea nu poate fi un răspuns în cazul lui Dinamo. Suporterii probabil că asta încearcă să facă, să supravieţuiască momentului şi să ajungă la o nouă reorganizare economică, pentru că, până la urmă, insolvenţa asta e, o reorganizare economică”, a declarat Mihai Stoichiţă, la finalul partidei Astra – Dinamo.

Ce a declarat Gane după înfrângerea de la Giurgiu

După înfrângerea suferită în deplasare, antrenorul lui Dinamo, Jerry Gane şi-a pierdut sperenţa la play-off. „Mă aştept la ceva mai mult de la jucătorii mei, nu tragem la poartă, suferim la acest capitol. Ştiam că Vali Gheorghe şi Stahl sunt periculoşi, ne aşteptam să joace bine, au fost doua faze fixe, ei au făcut diferenţa la fazele fixe. Play-off-ul era un gând de-al nostru, dar nu şi un obiectiv după tot ce s-a întâmplat. Nu am avut ocazii, ei au închis jocul, asta e problema noastră în ultimul timp. Intensitatea nu a fost una rea, dar ne-au lipsit ocaziile. Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte, să avem mai multă linişte pe final. Cupa este obiectivul nostru, ar fi senzaţional”, a declarat Ionel Gane.
 

Afla mai multe despre: dinamomihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare