Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Era o şansă să plece!". Petrescu i-a ţinut în suspans pe şefii de la CFR Cluj. O discuţie decisivă cu Nelu Varga l-a făcut să rămână | EXCLUSIV

"Era o şansă să plece!". Petrescu i-a ţinut în suspans pe şefii de la CFR Cluj. O discuţie decisivă cu Nelu Varga l-a făcut să rămână | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat la Sport Report, miercuri seara, Marius Bilaşco - oficial al CFR Cluj - vorbit despre decizia lui Dan Petrescu (54 de ani) de a continua în Gruia deşi a fost dorit de echipa naţională a României. Bilaşco a spus că a existat o şansă ca "Bursucul" să semneze, dar după o discuţie cu Nelu Varga a hotărât să spună "nu" ofertei de la FRF.

"Era o şansă să plece!". Petrescu i-a ţinut în suspans pe şefii de la CFR Cluj. O discuţie decisivă cu Nelu Varga l-a făcut să rămână | EXCLUSIV

FRF l-a dorit pe Dan Petrescu selecţioner, după ce a fost refuzată de Gică Hagi şi Răzvan Lucescu, dar în cele din urmă şi "Bursucul" a refuzat. Antrenorul de la CFR Cluj a dat răspunsul final ofertei de la FRF şi a rămas în Gruia, dar Marius Bilaşco a dezvăluit că a existat o şansă ca Petrescu să plece.

Dan Petrescu îşi dorea să meargă să antreneze naţionala României, însă o discuţie decisivă cu Nelu Varga, patronul CFR-ului, l-a făcut să se răzgândească. Marius Bilaşco, oficial la CFR Cluj, a dezvăluit că discuţia dintre Dan Petrescu şi Nelu Varga n-a fost legată doar de naţională, ci şi de planurile de viitor ale CFR-ului.

După ce a discutat cu Varga, Dan Petrescu s-a hotărât să continue la CFR Cluj şi să spună "nu" propunerii venite de la FRF pentru postul de selecţioner. Când a revenit în Gruia, în locul lui Marius Şumudică, Dan Petrescu a semnat un contract pe o perioadă mai lungă cu CFR Cluj. "(n.r. - Ţi-a fost frică, că o să accepte Petrescu?) Era o şansă, ştiam că îşi doreşte, orice antrenor îşi doreşte să antreneze la naţională. Erau nişte lucruri care se întâmplau, a fost o discuţie cu patronul, sunt nişte acţionari acolo la Cluj, au avut nişte discuţii clare înainte de discuţia cu naţională.

Aşa cum îl ştiam pe Dan şi ceea ce se întâmplă la Cluj, are susţinere toatală din partea conducerii, toată lumea are încredere în capacitatea lui de a gestiona echipa. Trebuia să pună multe lucruri în balanţă, parcursul echipei care a fost impecabil. Afost o chestie pe care le-a spus o şi băieţilor, da, a discutat, nu se gândeşte, da 100% la CFR, vedem când se termină campionatul pentru că el vrea să aibă o discuţie cu patronul.

Discuţia cu patronul nu a fost legată numai de naţională, a fost unul dintre punctele discutate şi cred că a fost mult mai amplă. Ceea ce se întâmplă la club şi ce ne dorim să facem în continuare. (n.r. - S-a întâmplat ceva? Adică s-a răzgândit clubul iniţial clubul a zis că poate să plece fără clauză şi apoi că e nevoie de clauză?) Nu! Din ce ştiu eu, nicio secundă. Ştiu că patronul echipei şi-l doreşte foarte mult pe Dan în continuare, nu cred că s-a discutat de clauză, pentru că patronul şi-l dorea foarte mult pe antrenor", a spus Marius Bilaşco, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujnationalarefuzmarius bilasco 

viewscnt
Articole similare