Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric Bicfalvi a refuzat să se transfere în Germania: ”Am aşteptat oferta lui Şahtior”

Eric Bicfalvi a refuzat să se transfere în Germania: ”Am aşteptat oferta lui Şahtior”

Stranieri

Comentarii

Eric Bicfalvi a dezvăluit că a refuzat o ofertă de transfer venită din Germania, deoarece îşi dorea să meargă la Şahtior Doneţk.

Plecarea de la FCSB i-a prins foarte bine lui Eric Bicfalvi. La Volin Luţk, primul club din străinătate pentru care a jucat, a fost avansat în ofensivă şi a devenit golgheterul echipei. Forma excelentă arătată la Volyn i-a adus şi o ofertă din Germania, pe un salariu mai mic decât în Ucraina şi Bicfalvi a refuzat-o.

Eric Bicfalvi a refuzat să se transfere în Germania: ”Am aşteptat oferta de la Şahtior”

Meciurile foarte bune pe care le-a făcut în tricoul lui Volin Luţk l-au făcut un jucător interesant şi pentru Şahtior Doneţk. În 2015, când şi-a terminat contractul cu Volin, Bicfalvi a sperat la un transfer la Şahtior. Mai ales că acolo antrenor era Mircea Lucescu, cel care l-a şi recomandat la naţionala României.

Negocieril nu s-au încheiat însă cu succes şi mijlocaşul român a ales campionatul Chinei, unde a semnat cu Liaoning FC. Nu s-a adaptat şi, după un împrumut la Dinamo, s-a transferat în Rusia, la Tom Tomsk. În ianuarie 2017 a semnat cu Ural, unde joacă şi acum, fiind considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători din echipă. Bicfalvi spune că şi acum aşteaptă acel telefon de la Şahtior:

”Am primit mai multe propuneri, inclusiv din Germania. Salariul era mai mic decât în Ucraina. Am refuzat tot şi am aşteptat oferta lui Şahtior, am crezut că voi fi sunat, dar nu m-au căutat, şi eu mi-am continuat cariera. Nu am încetat să mă gândesc la Şahtior. Şi acum, la 33 de ani, aştept un telefon”, a declarat Eric Bicfalvi pentru presa din Ucraina, citat de gsp.ro.

Afla mai multe despre: bicfalvi 

viewscnt
Articole similare