Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric Bicfavi, inclus în echipa ultimei etape din Rusia, după golul superb marcat în poarta celor de la TSKA Moscova

Eric Bicfavi, inclus în echipa ultimei etape din Rusia, după golul superb marcat în poarta celor de la TSKA Moscova

Stranieri

Comentarii

Eric Bicfalvi a fost inclus în echipa ultimei etape de campionat în Rusia, după ce a marcat un gol în partida pe care formaţia, Ural, a terminat-o la egalitate, scor 1-1, pe terenul celor de la TSKA Moscova.

Eric Bicfalvi a marcat golul de 1-0 al partidei dintre TSKA şi Ural, în partida din etapa a 20-a. Fotbalistul român ajuns la 32 de ani a înscris după un şut dintr-o bucată, cu latul, după o minge servită inteligent de unul dintre colegii săi, peste apărarea adversă.

Din păcate pentru Bicfalvi, cât şi pentru Ural, în primul minut al prelungirilor, fundaşul dreapta al moscoviţilor, rusul de origine braziliană Mario Fernandez, a preluat pe piept în careu şi a trimis mignea sub bara lui Godzyur, stabilind scorul final.

După 20 de etape, Ural este pe locul 7, cu 25 de puncte, la 10 puncte de locurile ce duc în cupele europene.

Iată echipa etapei şi cum au descris ruşii jocul lui Bicfalvi:

Mikhail Levashov (Arsenal Tula) - Mario Fernandez (TSKA Moscova), Ilya Kutepov (Spartak Moscova), Adeosye Oyevole (Tambov), Cristian Ramirez (Krasnodar) - Roman Zobnin (Spartak Moscova), Eric Bicfalvi (Ural), Zelimkhan Bakaev (Spartak Moscova), Khoren Bayramyan (Rostov), Georgy Melkadeze (Tambov) - Evgeni Lutsenko (Arsenal Tula).

"A făcut tot ce a putut - Eric a trimis trei şuturi pe poarta lui Akinfeev, a câştigat dueluri la cap, a luptat şi a obţinut şi un cartonaş galben. Mijlocaşul român a ieşit în evidenţă ca de obicei la Ural, iar echipa lui Parfenov a fost aproape să dea lovitura pe terenul celor de la TSKA. Bicfalvi este vârful de lance al celor de la Ural, atât în cupă cât şi în campionat", au scris ruşii.

 

Afla mai multe despre: eric bicfalvi 

viewscnt
Articole similare