Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric Bicvalvi îşi pregăteşte plecarea din Rusia. Agentul său a confirmat negocierile cu alte formaţii

Eric Bicvalvi îşi pregăteşte plecarea din Rusia. Agentul său a confirmat negocierile cu alte formaţii

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român Eric Bifcalvi (32 de ani) poate pleca din Rusia, în prima fereastră de transferuri. Anunţul a fost făcut de agentul său, care a confirmat faptul că jucătorul lui Ural poartă mai multe tratative, în momentul de faţă.

Mijlocaşul ofensiv, Eric Bicfalvi se află în negocieri cu mai multe formaţii din Vest şi sunt şanse foarte mari ca acesta să părăsească Rusia, cât de curând, după patru ani de zile. Anunţul a fost făcut de agentul său, Daniel Dragoş.

"Eric se simte foarte bine la Ural. Acum, ne aflăm în negocieri cu câteva cluburi din vestul Europei, dar totul depinde de situaţia creată de coronavirus, de când se va încheia totul. Eric are o bună relaţie cu preşedintele clubului, aşa că înainte de toate vom ţine cont de oferta clubului, apoi de ofertele celorlalte formaţii", a declarat Daniel Dragoş, potrivit presei din Rusia.

Numai în acest sezon, Eric Bicfalvi a bifat 19 meciuri, a înscris cinci goluri şi a oferit două pase de gol. În acest sezon, Ural este pe locul 10 în campionatul Rusiei, cu 25 de puncte.

Bicfalvi a ajuns în Rusia în 2016, atunci când a părăsit pe Dinamo Bucureşti şi a semnat cu Tom Tomsk. După un sezon şi jumătate, Eric a părăsit-o pe Tom Tomsk şi a semnat cu Ural.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare