Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric de Oliveira a revenit în Liga 1! Cu ce formaţie a semnat brazilianul şi prima sa reacţie: ” Mi-aş dori să mai dau cel puţin 10-15 goluri până să mă las”

Eric de Oliveira a revenit în Liga 1! Cu ce formaţie a semnat brazilianul şi prima sa reacţie: ” Mi-aş dori să mai dau cel puţin 10-15 goluri până să mă las”

Superliga

Comentarii

Eric de Oliveira a revenit la Gaz Metan Mediaş, formaţie care l-a anunţat deja oficial drept noul jucător al echipei lui Teja.

Eric a revenit în Liga 1 şi a semnat cu Gaz Metan Mediaş, echipă la care a mai evoluat şi în trecut.

”Revin cu o gândire foarte bună. Au trecut 4 ani de când am fost ultima dată aici. Fiind un jucător care mereu când a intrat pe teren a dat tot, simt că mai am ceva de dat aici la Mediaş. Am acceptat această provocare. Dorinţa mea de a reveni acasă era mare. Să stau lângă copii, lângă familia mea, pentru ei am venit. Am multe de arătat tururor că sunt acelaşi Eric care a venit cu câţiva ani în urmă. Am planuri să ajut echipa în acest sezon. Vom intra într-o perioadă foarte grea pentru că jucăm cu echipele cele mai puternice. Meciurile de acasă trebuie să jucăm tare pentru că puncte câştigăm acasă şi contează cel mai mult. Faptul că am devenit cel mai bun marcator străin mi-aş dori să mai dau cel puţin 10-15 goluri până să mă las bine, să nu vă gândiţi că mă las la 40 de ani. Încă trec prin problemă cu o chestie care am avut-o pe gamba stângă, la varice şi de luni încep să fac antrenamente cu alergare şi vom vedea cum va reacţiona corpul meu ” a spus Eric de Oliveira, la prezentarea oficială.

Eric are 147 de meciuri jucate în tricoul celor de la Mediaş pentru care a marcat de 36 de ori. În 2007, Eric ajungea în România unde a semnat chiar cu Gaz Metan. În total acesta a jucat la Gaz Metan în perioadele 2007-2011, 2012-2013 şi 2016-2017.

Eric de Oliveira are 65 de goluri marcate în Liga 1, statistică care îl clasează pe primul loc în topul celor mai buni marcatori străini din Liga 1.

Afla mai multe despre: eric de oliveira 

viewscnt
Articole similare