Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric, declaraţii tăioase după ce a plecat de la Viitorul: ”Trebuie să-i dau cuiva peste nas!” Clauza incredibilă pe care i-a pus-o echipa lui Gică Hagi

Eric, declaraţii tăioase după ce a plecat de la Viitorul: ”Trebuie să-i dau cuiva peste nas!” Clauza incredibilă pe care i-a pus-o echipa lui Gică Hagi

Superliga

Comentarii

Eric de Oliveira este decis să-şi ia revanşa după ce în ultima perioadă a fost criticat din cauza faptului că are kilograme în plus. Mijlocaşul de 34 de ani a plecat în această iarnă de la Viitorul şi a semnat cu FC Voluntari.

Eric de Oliveira a avut un început foarte bun de sezon, dar s-a accidentat şi n-a mai reuşit să-şi reintre în formă. În plus, a fost criticat atât de Gică Hagi, cât şi de Gică Popescu pentru faptul că nu are grijă la masa corporală. Până la urmă, Eric a fost lăsat de Viitorul să plece liber de contract la FC Voluntari.

Acum, Eric spune că are o revanşă de luat faţă de cei care l-au criticat pentru kilogramele în plus. Mijlocaşul brazilian spune că nu se gândeşte la retragere şi este convins că poate impresiona în continuare:

”Am încă de dat peste nas cuiva şi cred că o să fac o treabă bună. S-a vorbit să sunt gras, că sunt bucătar. Vă arăt eu cine sunt eu. Pe mine nu mă deranjează deloc, dar îi deranjează pe cei din jurul meu, care suferă din cauza acestor declaraţii, în care unii trebuiau să te susţină că sunt lângă tine şi vorbesc rău despre tine. Asta e, aici trăim, eu sunt un străin care trebuie să îmi văd de treaba mea, mergem înainte. Pur şi simplu s-a uitat că în 5 etape eram golgheter la Liga 1 şi după accidentare am ajuns să fiu ruşine.

Am căzut, m-am ridicat, iar am căzut. Dacă o să cad încă odată, tot o să mă ridic, nu e problemă. Nu contează vârsta. Când am dat gol cu Fiorentina eram gras. Când am ajuns cu Mediaş prima dat în istorie în Europa League, eram gras, am luat Cupa României, eram gras. Tot gras sunt, ce mă deranjează? Nimic. Nu mă gândesc să mă retrag. Dorinţa mea e de a mă retrage acasă, la Mediaş, unde sunt stabilit”,
a declarat Eric de Oliveira.

Cum l-a lăsat Viitorul pe Eric să se transfere liber de contract

Gică Hagi n-a cerut vreo sumă de transfer în schimbul transferului Eric de Oliveira la FC Voluntari. Însă i-a pus o clauză inedită. Mijlocaşul brazilian nu are voie să vorbească despre Viitorul sau să-şi exprime în vreun fel nemulţumirile pe care le-a avut la echipa antrenată şi patronată de Gică Hagi. În caz contrar, Eric va fi obligat să plătească nu mai puţin de 100.000 de euro.

Afla mai multe despre: eric de oliveira 

viewscnt
Articole similare