Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric la 35 de ani din nou la Gaz Metan Mediaş? Brazilianul a plecat deja de la Voluntari

Eric la 35 de ani din nou la Gaz Metan Mediaş? Brazilianul a plecat deja de la Voluntari

Fotbal

Comentarii

Eric are 65 de goluri marcate în Liga 1 fiind cel mai bun marcator străin din toate timpurile.

La 35 de ani împliniţi, brazilianul Eric încă nu se gândeşte la retragere. Plecat deja de la FC Voluntari, Eric este în căutarea unui nou club. Conform Look Sport se pare că acest nou club este chiar Gaz Metan, un club pentru care Eric a mai evoluat în trecut în alte 3 perioade.

În urmă cu 14 ani Eric ajungea în România chiar la Gaz Metan Mediaş. Acesta a evoluat în 147 de meciuri pentru formaţia din Mediaş unde a marcat 36 de goluri şi a dat 31 de pase de gol. Eric are şi un bar deschis în Mediaş. Eric de Oliveira are 65 de goluri marcate în Liga 1 fiind cel mai bun marcator străin din toate timpurile.

Întrebat despre despărţirea de Voluntari, acesta a declarat: ”M-am dus azi şi am reglat nişte chestii pe care le mai aveam de făcut şi am reziliat. Am avut accidentarea aia de la meciul cu Sepsi, am încercat sa revin şi deodată mi-au amorţit ambele picioare, din cauza problemelor cu varicele. Am încercat să fac antrenament ca să pot să duc până la sfârşit prima părte de campionat. Nu am putut şi mi s-a indicat să fac o operaţie foarte simplă, cu aburi, iar apoi trebuia să stau 6 săptămâni. Şi trebuia să mă întorc la finalul lui februarie

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: ericgaz metan 

viewscnt
Articole similare