Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland a fost foarte aproape de a semna cu alt gigant din Europa înaintea Borussiei Dortmund! De ce nu s-a realizat mutarea

Erling Haaland a fost foarte aproape de a semna cu alt gigant din Europa înaintea Borussiei Dortmund! De ce nu s-a realizat mutarea
Comentarii

Erling Haaland este cel mai în formă atacant din lume în acest moment, iar pe urmele norvegianului sunt cele mai importante cluburi din Europa.

Erling Haaland a fost foarte aproape de a ajunge la Manchester United

Manchester United putea fi destinaţia pe care Haaland putea să o aibă în urmă cu 2 ani. Atacantul celor de la Borussia Dortmund a fost curtat de "diavolii roşii" încă de pe vreme când juca în campionatul Norvegiei.

Gruparea de pe Old Trafford era cât pe ce să îl cumpere pe Haaland cu 2 sezoane în urmă, la începutul anului 2019, pe vremea când fotbalistul norvegian evolua în tricoul celor de la Molde.

Potrivit celor de la The Mirror, echipa din Premier League ajunsese la un acord cu cei de la Molde pentru Erling Haaland, în valoare de 3.5 milioane de euro, iar managerul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer îşi dăduse acordul pentru transferul atacantului, care avea 18 ani la acea vreme.

Se pare că în urma unui detaliu care nu părea aşa important, Erling Haaland a ratat şansa de a juca în Premier League, aşa cum o făcuse şi tatăl său, pentru rivala Manchester City. Motivul pentru care transferul a căzut este din cauza fusului orar. Pentru ca ultimele detalii să fie puse la punct, cei de la Molde au setat întâlnirea, în format video call, cu englezii de la Manchester United la ora 9.00, ora Norvegiei, iar "diavolii roşii" au crezut că întâlnirea era setată pentru ora 9.00 GMT, adică cu o oră mai târziu.

Din cauza acestei neînţelegeri, Molde şi Manchester United nu s-au mai înţeles, iar pe fir au intrat cei de la RB Salzburg care au oferit aproximativ dublu, 8 milioane de euro, lucru care a făcut ca cei de la Molde să accepte imediat oferta austriecilor, iar pentru Salzburg a fost poate cea mai bună investiţie din ultimii ani.

Erling Haaland a făcut senzaţie în tricoul celor de la RB Salzburg, în care a marcat 29 de goluri şi a oferit 7 pase de gol în 27 de partide, toate astea realizate de norvegian într-un an.

Pe 1 ianuarie 2020, Haaland a fost transferat la Borussia Dortmund pentru 20 milioane de euro, potrivit transfermarkt. Norvegianul a reuşit în 44 de meciuri să dea 43 de goluri şi să ofere 11 assist-uri, pentru clubul german.

Erling Haaland are 20 de ani, iar valoarea lui pe transfermarkt este de 110 milioane de euro.

Afla mai multe despre: erling haalandmanchester united 

viewscnt
Articole similare