Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland nu a impresionat pentru Norvegia în meciul cu Gibraltar. "Mă aşteptam la mai mult de la el"

Erling Haaland nu a impresionat pentru Norvegia în meciul cu Gibraltar. "Mă aşteptam la mai mult de la el"galerie foto
Comentarii

Norvegia a câştigat cu scor 3-0 în faţa Gibraltarului, iar Erling Haaland nu a reuşit să marcheze în meciul pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

La finalul meciului dintre Norvegia şi Gibraltar, Erling Haaland nu a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor în victoria cu 3-0 pentru echipa sa naţională.

Erling Haaland nu a impresionat pentru Norvegia în meciul cu Gibraltar

Norvegia reuşit să debuteze cu o victorie de 3-0 împotriva Gibraltarului, în preliminariile pentru Campionatul Mondial. În acest meci, Erling Haaland nu a reuşit să marcheze, chiar dacă la Borussia Dortmund este într-o formă excelentă.

La finalul meciului fotbalistul Aymen Mouelhi, a acordat un interviu pentru El Transistor, o publicaţie din Spania, în care acesta a oferit câteva declaraţii foarte interesante. Fundaşul lui Gibraltar a discutat despre Erling Haaland, adversarul său direct din partida cu Norvegia şi a explicat de ce nu a reuşit atacantul lui Dortmund să marcheze, dar şi faptul că nu a fost impresionat de meciul făcut de fotbalistul cotat la 110 milioane de euro.

"Acest tip de jucător este de top şi când trebuie să te confrunţi cu el trebuie să te pregăteşti mult. Tactica a fost aceea de a nu-i oferi spaţiu pentru că este foarte rapid şi puternic. De îndată ce îi oferi o secundă, face o mişcare care te înnebuneşte. Chiar şi aşa, mă aşteptam la mai mult de la el.", a declarat Aymen Mouelhi, pentru El Transistor.

La finalul interviului, Mouelhi a fost întrebat la ce echipă dintre Real Madrid şi Barcelona s-ar potrivi mai bine Haaland, iar acesta a susţinut că stilul norvegianului se potriveşte mai bine pentru clubul de pe Bernabeu. La sfârşit a făcut şi o glumă, în care şi-a oferit serviciile pentru gruparea de pe Camp Nou.

"Să-i spuneţi lui Koeman să mă sune dacă are nevoie de un fundaş central.", a glumit Mouelhi.

Cine este Aymen Mouelhi

Aymen Mouelhi are 34 de ani şi evoluează la echipa naţională a Gibraltarului şi pentru clubul de amatori, St. Joseph's FC. Fundaşul lucrează la o firmă care se ocupă de securitatea turiştilor din Gibraltar, iar în timpul liber este fotbalist amator.

Mouheli s-a născut la Barcelona şi are origini tunisiene, dar s-a stabilit în Gibraltar după ce s-a căsătorit cu scoţia sa care este de acolo.

Pe transfermarkt, fundaşul Aymen Mouelhi este cotat la 25.000 de euro.

Afla mai multe despre: erling haaland 

viewscnt
Articole similare