Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland şi condiţia pe care o pune Realului pentru a semna imediat

Erling Haaland şi condiţia pe care o pune Realului pentru a semna imediat

Real Madrid

Comentarii

Norvegianul Erling Braut Haaland, noua senzaţie a fotbalului mondial, are o condiţie pentru a semna cu Real Madrid.

Aşa cum dezvăluie cotidianul ABC din Madrid, norvegianul este de acord să vină la Real Madrid. Nu-l interesează prea mult salariul, ci mai degrabă condiţia pe care a stabilit-o împreună cu tatăl său: vrea să fie titular pe Estadio Santiago Bernabeu! Norvegianul este decis să spună "DA" Realului, doar dacă i se va garanta un număr de minute jucate, o condiţie pe care gruparea blanco o va studia probabil în perioada următoare.

Recent, pe unul dintre conturile sale de socializare, Erling Haaland a fost rugat să vorbească despre Vinicius Junior, fotbalistul echipei Real Madrid şi, un posibil viitor coechipier al norvegianului.

"Este un fotbalist foarte bun. Un talent uriaş" a mărturisit Haaland, cu o nouă declaraţie care îi face pe fanii Realului să spere că nordicul va semna din sezonul viitor cu Real Madrid.

Haaland, preferatul fanilor de la Real Madrid

O publicaţie apropiată de Real Madrid a iniţiat un sondaj de opinie printre fanii echipei blanco. Redactorii site-ului au dorit să afle ce variantă de atacant preferă suporterii madrileni pentru sezon viitor.

Au fost expuse 6 variante de răspuns, iar norvegianul Erling Haaland pare că a cucerit definitiv inimile fanilor madrileni.

El a strâns 58.80% dintre voturile celor care au votat, la mare distanţă de celelalte propuneri.

Al doilea în topul preferinţelor fanilor madrileni s-a clasat englezul Harry Kane, votat de 10.08% dintre cei care şi-au exprimat votul.

Sadio Mane de la Liverpool a fost a treia opţiune a fanilor, care l-au votat în proporţie de 3.99%.

Afla mai multe despre: haalandreal madrid 

viewscnt
Articole similare