Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland vrea cel mai mare salariu din Premier League. Cu cât urmează să fie plătit norvegianul de Manchester City

Erling Haaland vrea cel mai mare salariu din Premier League. Cu cât urmează să fie plătit norvegianul de Manchester City

Manchester City

Comentarii

Erling Haaland este dispus să negocieze un contract cu Manchester City, dar norvegianul e pregătit să ceară o sumă incredibilă echipei din Premier League.

Manchester City este una dintre echipele care se află în cursa pentru semnătura atacantului norvegian. Englezii sunt pregătiţi să achite suma cerută de Borussia Dortmund, dar fotbalistul de doar 20 de ani va cere un salariu enorm.

Erling Haaland vrea cel mai mare salariu din Premier League

Erling Haaland este pe lista mai multor echipe de top, însă norvegianul are o atracţie pentru Manchester City, singura echipă, totodată, care este gata să plătească cele 180 milioane de euro, cerute de Borussia Dortmund.

La semnătură impresarul jucătorului, Mino Raiola, va cere pentru super atacantul momentului, un salariu enorm, cel mai mare din Premier League, iar şansele ca Haaland să ajungă la echipa antrenată de Pep Guardiola cresc. 

Un prim motiv este datorită faptului că "cetăţenii" au aununţat că se vor despărţi de Kun Aguero la finalul sezonului şi un altul ar fi acela că tatăl superstarului Alf-Inge a evoluat în trecut pentru Manchester City.

Cu cât vrea să fie plătit norvegianul de Manchester City

Mino Raiola este cunoscut pentru sumele uriaşe pe care le cere pentru jucătorii săi atunci când semnează un contract, dar impresarul italian caută mereu o variantă avantajoasă pentru fotbaliştii săi.

Potrivi celor de la The Sun, Erling Haaland ar fi dispus să semneze un contract valabil pe 5 sezoane în care ar cere 600.000 de lire pe săptămână, care ar însemna 144 milioane de lire sterline în cei cinci ani petrecuţi pe Etihad.

Atacantul norvegian mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2024 şi cu toate că cer 180 milioane de euro, pentru Haaland, clauza fotbalistului este de 75 milioane de euro.

Super puştiul de 20 de ani are 39 de reuşite în acest sezon şi a evoulat în 36 de partide pentru echipa germană, la care a venit în 2020 în schimbul sumei de 20 milioane de euro, de la RB Slazburg.

Pe lângă Manchester City, Haaland mai este dorit şi la Manchester United, PSG, Juventus şi Real Madrid. "Galacticii" sunt gata să ofere 160 milioane de euro pentru transferul lui Erling, ceea ce îi pune în dificultate pe "cetăţenii".

Din banii oferiţi pentru transferul atacantului norvegian, Mino Raiola ar urma să primească 30 milioane de euro, 10 milioane vor merge la tatăl fotbalistului, iar restul vor veni către Borussia Dortmund.

Erling Haaland este unul dintre cei mai în formă jucători din fotbalul mondial, iar cota sa de piaţă se ridică la 110 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: erling haaland 

viewscnt
Articole similare