Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul echipei lui Bergodi a mărturisit la final ce le-a spus italianul la pauză, când scorul era 1-0 pentru Chiajna

Eroul echipei lui Bergodi a mărturisit la final ce le-a spus italianul la pauză, când scorul era 1-0 pentru Chiajna

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a X-a a play-out-ului Ligii I. Concordia a deschis scorul în secunda 28, prin Grădinaru, dar a primit două goluri în final, înscrise de Tudorie '84 şi 90+1.

Eroul gazdelor s-a declarat fericit la finalul meciului şi a mărturisit pentru Telekom Sport că speră ca echipa sa să evite barajul pentru supravieţuire: ”Le mulţumesc colegilor mei care au crezut până la sfârşit şi au crezut că vom putea întoarce rezultatul, le mulţumesc şi sper să fim la fel şi în următorul meci şi să luăm 3 puncte. Sper să avem o vacanţă mai lungă, până la urmă pentru asta muncim. De asemenea, sper să nu se mai ajungă la baraj. Doamne fereşte altceva, nici nu ne gândim” i-a spus Tudorie reporterului Eduard Zelgin, la finalul meciului. 

Tudorie, autorul ”dublei” care a salvat Voluntariul în această seară a explicat şi ce le-a spus antrenorul Cristiano Bergodi la pauza meciului. În acel moment, Chiajna conducea cu scorul de 1-0: ”Ne-au surprins prin golul marcat repede, apoi s-au retras şi s-au apărat bine. Puteam să mai marcăm, dar important este că am reuşit două goluri şi că am câştigat. Au fost şi alte clinch-uri în careu şi arbitrul a lăsat jocul destul de liber. Mister (n.r Bergodi) ne-a spus că avem forţă să întoarcem şi că are încredere în noi. A doua repriză a fost mai bună şi până la urmă e bine că a ieşit aşa” a mai declarat Tudorie la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: alexandru tudoriefc voluntari 

viewscnt
Articole similare